Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zabil Petr Kramný svoji rodinu ve spánku? 4 možné scénáře vraždy

Autor: Etienne Bláha - 
11. března 2014
05:00

Policie nyní tvrdí, že Petr Kramný zabil svoji rodinu elektřinou! Jak to ale udělal? Uspal je nejdřív antidepresivy a pak k nim přiložil zdroj elektrického proudu? Nebo je vlákal do pasti? Zdroj Blesku prozradil jednu z vyšetřovacích verzí!

Scénář č. 1: Nechtěná smrt

Nic netušící Klárka šla do koupelny proti očekávání Kramného i s maminkou. Tam obě dostaly smrtící šok například z mokrého ručníku pod elektrickým proudem. Nebo když Monikou procházel proud, Klárka ji ve snaze zachránit chytila a schytala ránu. Tomu by nasvědčoval stesk Petra K. především po Klárce. „Její pokoj vyklidil hned po příjezdu domů. Na Vánoce tam pak měl dokonce ženskou,“ řekl Blesku jeden ze sousedů.

Scénář č. 2: Zabil je ve spánku?

Petr Kramný mohl celou rodinu uspat silnými léky, aby vše zvládl v klidu. Monika se podle informací Blesku léčila z depresí, mohla mít u sebe antidepresiva. „Údajně se jim v krku našly stopy po nějakých tabletách,“ řekl exkluzivně Blesku zdroj blízký vyšetřování. Ve spánku pak k nim přes mokrý ručník, aby nespálil kůži, mohl přiložit zdroj elektřiny. „Pod spánkem jim oběma při pitvě našli pod kůží spálenou tkáň,“ dodal zdroj.

Scénář č. 3: Odstranění svědka

Pokud Petr Kramný manipuloval se zásuvkou nebo fénem, Klárka ho viděla. Když byla Monika pod proudem, dcerce vše došlo a řekla to otci. Ten ji pak jako nepohodlného svědka odstranil. Této verzi by nasvědčovala Petrova jistota při řešení dědictví. „Policie by musela určit, kdo zemřel dříve. A to se pak nebojím, že bych majetek získal,“ líčil tehdy Petr Blesku.

Scénář č. 4: Neměl Klárku rád

Všechny fotky a videa ukazují určitou odtažitost Petra vůči Klárce. „Na všech fotkách vypadá pořád stejně, bez úsměvu. Jako by ho otravovalo s nimi být na dovolené,“ řekla Blesku na začátku případu expertka na řeč těla Eliška Landovská. Nebo se mohl chtít zbavit všeho, co by mu Moniku připomínalo, tedy i dcery.

Co to je proudová známka?

Pokud Monika a Klára zemřely zásahem proudu, pak jejich těla mohla nést stopy tzv. proudových známek. Ty vznikají působením tepla v místě, kudy do těla elektřina vstupuje a kudy ho opouští.

Proudové známky vypadají jako trhlina kůže, zaschlá oděrka nebo plochá bradavice. Někdy jsou nápadné, jindy těžko postřehnutelné a někdy se netvoří vůbec. Pitevní nález není charakteristický, ale mrtví mají často otok plic, tekutou krev i po smrti, překrvené orgány a celkové známky dušení.

Video Matka Petra K.: Stín pochybnosti o nevinně! - David Vaníček, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Video Obhájce Petra K.: Hlavní důkaz chybí! - David Vaníček, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

martap ( 13. března 2014 12:14 )

lalia : Souhlasím s Vámi.Žaludek gelovatí po požití louhem. Kramnému vypumpovali žaludek a měl hnědočervenou kaši(natrávená krev, také po poleptání louhem).Těla přišly bez vnitřních orgánů(proč ?)Je známo, že se tam Kramný pořád hádal a stěžoval si na pokojskou službu. Ta pokojská služba,která vydělává a živí celou egyptskou rodinu. Ta pokojská služba si nemůže dovolit přijít o práci, kvůli Kramnému, který má pořád řeči a neustále si na něco stěžuje. Asi jsem jediný, který si pořád myslí, že to Kramný neudělal, ale že to udělala pokojská služba. Nechci tady nikoho naštvat s mým názorem na Kramného, ale nesoudím ho podle jeho vzhledu. Uvidíme s čím zase příjdou, nějak si myslím, že v tom pořád tápou a sami neví. Hezký den všem.

adorator ( 12. března 2014 22:08 )

kdyby měli egypťané zabít každého kdo se jim tam pose.re ...... létali by letadla z Egypta poloprázdný.

lalia ( 12. března 2014 16:36 )

Proč první prohlášení lékaře z Egypta po pitvě bylo,že byly otráveny a měly v žaludkách gel z jedu.Proč je poslali domů bez vnitřností.Co když byly nepohodlné Egypťanům,že zvrací a chtějí to svest na jídlo,aby nepřišli o další rekreanty,tak si někoho najali a než se PK vrátil s vodou tak je zabil.Kramný myslel,že spí a přišel na to až ve 3 h ráno.I to může být pravda.O seškvařené kůži nebyla žádná zpráva ani z jedné pitvy.I přes mokrý ručník by byla popálenina.

dobryclovek ( 11. března 2014 23:06 )

Lidé (jestli vůbec jste lidé) blesku běžte už do piče s Petrem Kramným i s těma vašema spamama co mi chodí na mail a začněte pracovat jako normální lidi a ne jako zkurvení paraziti co se přiživují na druhých

k999 ( 11. března 2014 18:04 )

jnj.

Zobrazit celou diskusi