Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

224 dní velkého divadla! Vyráběl Petr Kramný důkazy?

Autor: Tomáš Koníček - 
11. března 2014
17:13

Stavěl si Petr Kramný pečlivě svou obhajobu už od smrti Moniky a Klárky? Z Egypta poslal balíček s pozvracenou mikinou, mluvil o depresi Moniky, plakal na požádání…

Petr Kramný celou dobu podporoval verzi o otravě, navíc ji doložil pozvracenou mikinou, z níž měla být určena jedovatá látka. Podle policie byly Češky ale zabity elektřinou! Vyráběl snad Petr Kramný důkazy záměrně? „Vše, co dosud dělal, by pak bylo přitěžující okolností,“ vysvětlil právník Jaroslav Ortman.

Chování na přání

Chování Kramného se první dny po smrti manželky a dcery měnilo podle článků
v Blesku. Ukázalo se, že nepláče, začal brečet. Bylo divné, že je neoslovuje jmény? Začal je jmenovat. „Ať udělám cokoliv, je to špatně. Jsem pod tlakem,“ hájil se tehdy. Všechny rozhovory stáčel na lahve s pitím v pokoji. „Měl jsem zemřít také,“ dodával většinou.

Pod vlivem skutečností není jistě, jestli policie bere pozvracenou mikinu jako
důkaz? „Ještě jsem neviděl žádný dokument o tom, který by stanovil rozbor
látek na mikině,“ řekl jeho advokát Jaromír Richter.

truchliicii.petr.k. ( 24. června 2015 11:37 )

setroseuros ( 13. března 2014 11:20 )

Neteste se ! Pavel se nam prihlasi opet ale pod jinym nickem

setroseuros ( 13. března 2014 11:17 )

Ukazuje tu na colu , ktera je otravila... Proc ji tedy nezajistil jiz tehdy jako dukaz , kdyz to vedel! A jak vedel, ze to byla prave tahle cola? Je to lhar a mysli si, ze kdyz bude opakovat porad dookola svoje nacvicene lzi,zacnou byt po case pravdou! Bohuzel pokazde rika neco jine a jinak a doufa , ze mu to projde! Ale lez ma kratke nohy!! A maminka? - Ta je sama proti vsem! Tezko muze totiz uverit, ze vychovala vraha! Ji mi je opravdu lito!

sheba ( 12. března 2014 19:28 )

adorator ( 12. března 2014 11:46 )

naštěstí neplatí Amerika náš vzor a hlavně její neomylná justice.... Bordel je tam u vás ještě větší jak tady. A ta svoboda slova na diskuzích tam zřejmě moc velká taky nebude, jinak by ses nechodila vyvalovat na diskuze nějakýho bulváru v Česku.

Zobrazit celou diskusi