Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Advokát Petra K.: V tajemném balíčku byly důkazy! Víme jaké

Autor: lvi - 
7. března 2014
12:58

Už více jak dva týdny je Petr K. (36) ve vazbě kvůli obvinění z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Podle jeho advokáta Jaromíra Richtera však zcela bezpředmětně. Z jeho slov vyplývá, že jeho klient navíc policistům už před časem poskytl důkaz, který by měl svědčit o tom, že byl v Egyptě údajně otráven také!

Advokát Petra K. Jaromír Richter v rozhovoru pro Právo o nevině svého klienta nepochybuje. Navíc listu potvrdil další informaci, která by podle jeho slov mohla svědčit ve prospěch Petr K.

„Klient po celou dobu prověřování komunikoval s policií, jako důkaz poslal české policii i svoji mikinu z Egypta,“ uvedl Richter pro Práva a na dotaz, zda byla mikina pozvracená z důvodu možné otravy Petra K. odpověděl: „Ano, byly tam jeho exkrementy.“

Video Petr K. se ve vazbě zhroutil! Víme, kvůli čemu! - Etienne Blaha, redakce
Video se připravuje ...

Manželka Petra K Monika K. (†36) s dcerou Klárkou (†8) zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však doposud veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka, kde případ převzalo Krajské státní zastupitelství v Ostravě a tamní kriminálka. Petr K. byl dokonce podroben výslechu na detektoru lži. Rovněž popřel, že by měl na smrti dvou žen sebemenší podíl. Určující důkazy ale má v rukou egyptská prokuratura, jejichž závěry si česká strana před nedávnem vyžádala, jelikož Egypťané ukončili vyšetřování už loni v prosinci.

Petr K. byl na základě důkazů z vyšetřování vedeného na českém území vzat do vazby a je stíhán za vraždu své manželky a dcery.


ejlinka ( 8. března 2014 18:19 )

Jasnovědec jsi ty a to dost na nízké úrovni..no nula od nuly pojde. Ke mě se nevyjadřuj a nereaguj na mě, ty hlupáku

rych.and. ( 8. března 2014 18:12 )

Jasnovidka nebo blbka, nestojis mi za odpoved.

ejlinka ( 8. března 2014 17:48 )

ejlinka ( 8. března 2014 17:47 )

souhlasím s tebou cindy

ejlinka ( 8. března 2014 17:46 )

Cinduško krásný víkend

Zobrazit celou diskusi