Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivně o výslechu Petra K.: Při které otázce zaváhal na detektoru lži?

Autor: Jan Doležal, Etienne Bláha - 
26. ledna 2014
15:20

Petra K. (35) z Karviné, který v Egyptě přišel o manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8), vyslýchali na detektoru lži. Při jedné z otázek znejistěl? Nedělní Blesk ví při které!

Tři a půl hodiny odpovědí na desítky otázek, které sestavili specializovaní psychologové, a které se mnohdy opakovaly. Tak probíhal 15. ledna výslech Petra K. na detektoru lži. Jen jednou si muž u položené otázky nebyl jistý.

„Zaváhal ve chvíli, když se ho ptali, jestli jeho žena Monika volala na hotelovou recepci, když celé rodině bylo špatně,“ prozradil Nedělnímu Blesku utajený zdroj.

Změnili dotaz

Jakmile Petr K. odpověděl, detektor lži okamžitě vykázal nesrovnalost. „Psychologové, kteří celé vyšetření sledovali, otázku přeformulovali a po nějaké době ji Petrovi K. položili znovu. V tu chvíli už odpověděl bez nejmenšího zaváhání,“ dodal zdroj Nedělního Blesku.

Policie stále mlčí

Kriminalisté podrobnosti úzkostlivě tají. Potvrdili jen, že výsledky vyšetření na detektoru lži mají k dispozici. Nezná je ani sám Petr K. „Nemyslím, že bych se je někdy dozvěděl,“ řekl.

kacota ( 30. ledna 2014 01:49 )

Ani 5 km okopírovaných tapiet s hlúposťami čo som tu popísala nezmení nič na skutočnosti, že hops a jeho kurín ste klamári, prenasledujete ma pod rôznymi nickmi, psychopati čo nevedia prestať a zúfalci, ktorí prepadli nástrahám virtuálu

hops.1 ( 30. ledna 2014 00:49 )

tak tak

klidek.pianko ( 30. ledna 2014 00:47 )

to je děs, to je asi první díl, v září šije do k999 ještě hůř.. nechám tu něco pro kacotu, aby měla hezké sny http://www.petrof.cz [0:44:40] Helemese: když už dnes opět nelenila a bere si mě tu s ostatními do pusy

hops.1 ( 30. ledna 2014 00:38 )

..... si idem urobiť nový nick Tatranka a budem za vtipnú, aby som nebola pozadu aj ja andyna775:proc ja jako ??? ja nejsem ani klon ani pravicak,jsem nezavisla uz celej zivot ,tak neser!!! … kacota:ten penis s číslom 30, to je tuším ešte rajcovnejší nick než bohatý mr.dnikatel … jojone:jste málo chytrý deca-dyskry-rasput a další klony kacota:A ja som mu neco udělala ? alebo tá jana čo sem chodí ? On je proste taký drblý, inak sa to nedá nazvat.. Ja som raž prišla sem pred mesiacom a on ma tu rozoberal jak bicykel na jar.. jemu proste robí dobre tu byť ako v kulturáku, rozoberat klebety, kulehovat, klamat, šikanovat, tu sa mu dvihne aspon to sebavedomie trochu..

hops.1 ( 30. ledna 2014 00:33 )

Níže jsem zde nechal pár vzkazů pro mou oblíbenou slovenskou kamarádku. A pak, kdo je tady "psychózní" kacota:miestny klon proste v noci píše za hofiho.. lebo ten určite takto nekopíruje ani nevysvetluje - v noci jojone:Kacota, stihomam by se měl léčit. Já osobně tě vyzývám, abys mě přestala pomlouvat, že jsem K999 nebo Jentakjen nebo jakýkoli z nicků v kombinaci slov "vrah" a "kramny", případně používající iniciály PK kacota:klon napodobnuje derina kacota:ne, to neni on..píše úplne inak gramaticky milá k999 ho udáva ako klon hofi ale prečo? pretože hofíka neznáša a sama sa do toho zapájala, palečkovala "dyskry" ked sa do hofiho rylo a nenechala si ujst príležitost nerypnút do hofíka kacota: konečne trochu vietor.. Už majú hlavy v smútku, čo zas za nový slovenský klon, to je sranda.. musím sem večer nakuknút ked sa bude dať … jojone:mi to neva, mám klony z jiných IP, hehe, mnau kdo nic neumí, kacota: Deveťáku ! Ta nová ixovka s číslama tvrdí že ty si Radmil kacota:písal si že ťa klony a tapety nebavia … kacota: čo mám napísať že p.rdel jak panvicu, iba tri zuby, na hlave slamu, na pleci mačka ? … kacota:prečo mi deveťák neodpisuje? mám sem dat aj fotku ?? … hoflhofl:Ty tady mas ale klonu. … kacota:Až po tebe, vime ? … kacota:ja som na to prisla, ty tym kopirovanim hras blbeho a chces odpútat pozornost kacota:k999 sa neozýva, snad je zaneprázdnený a dohovára nicku vrahkramny aby už neblbol, inak to je kámoš ká devítky, pohodový človíček čo sa len baví a na diskusii si dělá legraci že sa v prevlekoch naváža do ludí takže k999 nám snad potom napíše kto je ten LUKY ktorého nám zverejní a takisto odkial čerpá "jisté" důkazy.. kacota:Zabúdaš že je jedinečný aj s jeho kecami zo IV. cenovej, ty si len úbohý klon, primitívny ešte k tomu A niektorí ti na to skáču, to je neuveritelné … kacota:decathlon je asi už jediný kto nemá klon.. hoci mu to všetci neustále pripisujú a patrične to využívajú teraz si

Zobrazit celou diskusi