Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na vzhledu nezáleží: Muž si vzal ženu, které krysa sežrala nos

Autor: shp - 
15. března 2017
19:42

Když jí bylo teprve 29 dní, tak na ni zaútočila krysa a nebohému miminku sežrala nos. Celý život se jí lidé buď posmívali, nebo se jí báli. Vypadalo to, že Číňanka Xu Qinqin (21) nikdy nenajde lásku. Ani sňatek domluvený jejími rodiči jí štěstí nepřinesl. Pak se ale vše obrátilo.

Xu má odmalička znetvořený obličej a chybí jí nos. Zažila velmi těžké dětství a dospívání. Nikdo z chlapců ji nechtěl. Rodiče se nakonec rozhodli, že ji v 18 letech provdají za syna známých, který je o osm let starší.

Muž se však ke Xu choval ošklivě a nemiloval ji. „Kdykoliv jsem se pohádala s manželem nebo jeho rodinou, řekli mi, že jsem zrůda a že se mám vrátit domů,“ vzpomíná. Po dvou letech se s mužem rozvedla a na vztahy zanevřela.

Po další prožité bolesti se rozhodla uzavřít sama do sebe a stranit se veřejnosti. Jejím jediným kamarádem byl internet. Občas však zavítala na čínskou seznamku, kde ji zaujal Lin Zhouqiang (23). Začali tak chatovat a poznávat se.

Lin brzy zjistil, jaká je Xu skvělá, dobrosrdečná a vlídná mladá žena. Později se seznámili a vše mělo šťastný konec. Mladý pár se vzal. A to teprve po měsíční známosti. Natolik byla jeho láska silná.

Od té doby, co ji znám, jsem nezažil tolik, co s ní. Rozhodl jsem se ji vzít po měsíční známosti,“ prohlásil novomanžel Xu. Příběh zamilované dvojice obletěl celou Čínu a oba se stali miláčky veřejnosti.

Podívejte se na video kompletní transplantace obličeje:

Video  Tenhle muž letos podstoupil unikátní transplantaci celého obličeje. Díky tomu stále žije. V úterý se poprvé ukázal na veřejnosti.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi