Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena vrazila manželovi nůž do oka: S klidem došel do nemocnice a čekal ve frontě

Autor: lm - 
14. března 2017
15:56

Manželka mu během hádky vrazila nůž do oka, muž z čínského Fu-ťienu se pak s klidem vydal do nemocnice, kde si dokonce stoupl do fronty a čekal, až na něj přijde řada. Svými nervy z ocele překvapil i doktory.

Třicetiletý muž z čínské provincie Fu-ťien přišel do nemocnice 11. března a podle ostatních pacientů se choval úplně „normálně“ a byl při vědomí. S nožem zabodnutým v levém oku přišel do čekárny a zařadil se do fronty. Skoro jako by se mu to stávalo každou chvíli.

Muž uvedl, že mu nůž na ovoce do hlavy zabodla při hádce manželka. Z oka mu vyčnívala pouze rukojeť, celou čepel měl uvnitř. Lékaři s pomocí CT skenu zjistili, že se čepel nože dostala skrze oční důlek až do hloubky 8,7 centimetru. Muž ale neměl žádné vážnější potíže. „Jsem doktorem 15 let, ale tohle mě ohromilo,“ přiznal dr. Sin Chuej-ning.

Podle lékařů čepel jako zázrakem minula oční bulvu, tepny i mozkový kmen. Lékaři mu nůž z lebky vyjmuli a ránu vyčistili. Muž poté z nemocnice odešel. Podle lékaře manželčin útok policii nejspíš nenahlásil.

Jak se operuje mozek v pražském Motole:

Video  Unikátní operace v seriálu Nemocnice Motol  - Youtube
Video se připravuje ...

moist ( 14. března 2017 18:00 )

Já se nedivím, že byl v klidu, lobotomie krz oční důlek byla zjevně úspěšná. Toho už nenastve nikdy nic...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání