Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Manžel při povodních z posledních sil přivázal ženu svým oblečením ke stromu, pak ho strhl proud

Autor: shp - 
14. srpna 2016
22:51

Miloval ji víc než svůj vlastní život. Když se postarší čínský pár držel z posledních sil stromu při povodních ve městě Ťing-men, bylo manželovi již jasné, že se oba neudrží. S vypětím sil se svlékl a svým oblečením ženu co nejpevněji ke stromu přivázal. Pak ho strhl proud…

Když našli vojáci uplakanou 72letou ženu ve vodě, ještě netušili, jaký příběh se za jejím přivázáním ke stromu skrývá. Hrnou se z něj slzy do očí.

Muž, vedle kterého usínala desítky let, ji miloval více než cokoliv jiného. Jeho hrdinský čin mluví za vše. Poté, co ho strhl proud, již nebyl v rozbouřené vodě nalezen.

Záplavy si přitom v Číně nyní vyžádaly již na 200 obětí. Video zveřejněné na internetu se dotklo mnoha uživatelů. „Dojemné,“ napsal uživatel youtube.com.

Tomu se říká opravdová láska,“ napsala další. „Skutečně dojemné,“ souhlasil další. Jak je vidět, láska ještě nevymizela.

Video  Ženu zachránil manžel, který ji vlastním oblečením přivázal ke stromu.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

pajato73 ( 15. srpna 2016 08:02 )

presne tak to vidim i ja....

allishka ( 15. srpna 2016 00:42 )

Pokud se opravdu tak moc milovali, nevěřím, že by chtěla přežít za takovou cenu. Já na jejím místě bych se s tím asi nesmířila a raději bych umřela s ním, než aby se obětoval za mě a já s tím vědomím pak žila dál...

Zobrazit celou diskusi