Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

„Napadli mou ženu,“ přiznal Topolánek. Talmanová by prý byla skvělou první dámou

Video se připravuje ...
Autor: zst, vr - 
10. listopadu 2017
14:22

Mirek Topolánek ve Studiu Blesku přiznal, že jeho ženu v pátek ráno v Praze slovně napadli. Expremiér v této otázce řekl, že ho to mrzí, ale provokace jeho rodina očekává. Lucie Talmanová by podle Topolánka coby bývalá politička byla prý skvělou první dámou, kampaně se zúčastní.

„Napadli mou ženu na Dejvické,“ překvapil Topolánek prohlášením ve Studiu Blesk. Doplnil, že to naštěstí nebylo fyzicky. „Ano, bylo to slovně, musím říct, že mě to mrzí. Byla poškozena už tím, že jsme spolu začali žít, když jsem byl premiér. Vnitřně ji to muselo rozbourat,“ doplnil.

Video  Mirek Topolánek v Blesku: O Zemanovi, manželce i Dalíkovi  - Vera Renovica, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Jeho rodina prý ale jinak kandidaturu schválila, děti ho podporují, do kampaně se ale nezapojí. Jeho manželka je nicméně připravena. „První člověk, se kterým jsem o tom mluvil, byla ona. Řekla mi: Budeš si myslet, že jsem pološílená a že nemám rozum, ale mně se to líbí. Myslím, že jsi skutečně jediný, kdo to může zastavit,“ parafrázoval svou manželku, se kterou má desetiletého syna Nicolase.

Rodina je pro mě absolutní priorita, provokace očekávám. Jsme na to připraveni, uzpůsobili jsme tomu harmonogram, podporují mě moje děti, nikdo z nich v kampani vystupovat nebude. Lucie si nebude hrát na první dámu ještě v kampani, ale má své jasné názory jako bývalá politička. Pokud by byla první dámou, tak to zvládne zcela dokonale,“ doplnil Topolánek.

Talmanová byla 12 let poslankyní za ODS, v posledním z trojice funkčních období dokonce místopředsedkyní Sněmovny. Od léta 2006 se spekulovalo o jejím vztahu s tehdejším předsedou ODS a premiérem Mirkem Topolánkem. Až po několika měsících oba vztah přiznali, v té době už byla Talmanová těhotná. V červenci 2007 se jim narodil syn. Topolánek se se svou manželkou rozvedl v únoru 2010, v létě si pak vzal svou současnou ženu.

maryfox ( 18. listopadu 2017 09:39 )

Vnitřně rozbouraná,pološílená, pěkně popisuje ženu, která rozvrátila rodinu a na tom postavila své štěstí.Před Toplánkovými by nás měl chránit zákon.Docela neuvěřitelný hnus primitivních nenažranců.

ctenar ( 11. listopadu 2017 22:43 )

nemýlím, je absolvent Vojenského gymnázia Jana Žižky v Opavě, byl zelený až po uši, kalhoty nad kotníky, zakomplexovaný zjev

11karel11 ( 11. listopadu 2017 14:56 )

Talmanová a první dáma? Jak se říká babě, která rozbila rodinu se 3 dětmi ? Je to..........Topol si myslí, že lidé jsou hloupí a nepamatují si ,. Odešel z politiky pod tlakem jako zpráskaný sprostý hulvát, národ si oddychl. A Nyní chce v tom hulváctví pokračovat a ukázat lidem, jaký je to samec s gulama. Svým vystupováním s falešným úsměvem se znemožňuje sám , jak na to má, jak je skvělý. Vy se hodíte s tím sprostým projevem tak ke kravám. Topolánku nemáte na prezidenta republiky .

srdcovadama111 ( 11. listopadu 2017 10:16 )

Kavárna promarnila čtyři roky a nedokázala proti Zemanovi najít kandidáta aspoň vzdáleně rovnocenného. Nominace Topolánka je výrazem zoufalství. Zeman je ve výborné formě, lidé jsou na jeho straně, není co řešit.

1paternoster ( 11. listopadu 2017 10:14 )

Topolánek je jako člověk výjimečný tím, že podvedl úplně každého, s kým kdy měl co do činění. Bez výjimky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa