Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

S Kalouskovou poslankyní na kole: Chce dítě i nové tetování, říká svědkyně Adamové

Autor: Jaroslav Šimáček - 
20. srpna 2017
05:50

Loni si na Slovensku brala ajťáka Tomáše Pekaru, žijí spolu v Praze. Z místopředsedkyně TOP 09 se rázem stala paní Pekarová Adamová. Dnes Blesk.cz přiznává: Dítěti se nebráním a pokud přijde, budu ráda. Je to jen otázka času, dodává její svědkyně ze svatby a kamarádka z Topky Petra Hainzová. Řeč však přišla i na tetování Kalouskovy poslankyně. Včetně toho v arabštině.

Organizovala jí rozlučku se svobodou. Blondýnku Petru Hainzovou s poslankyní Markétou Pekarovou Adamovou pojí nejen přátelství, ale i stranická příslušnost. Obě jsou členkami TOP 09. Adamová je dvojkou pražské kandidátky za Karlem Schwarzenbergem.

Čas na potomka uzrál

„Svatba byla krásná. Opravdu krásná. Měli to na Slovensku, bylo tam přibližně 60 lidí, bylo to v podhorské vesničce v hotelu, který se jmenoval Marlen. To si pamatuji, protože to je holčičí jméno, které se Markétě obzvlášť líbí. Měli tam rodinu, přátele, tančilo se až do ranních hodin. Bylo to báječné,“ říká paní Petra a zlehka naznačuje, že by se rodina poslankyně Adamové mohla časem rozrůst.

O chvilku později dodává, že Markéta zatím sice dítě nemá, ale určitě to přijde. O dětech a jejich výchově prý spolu mluví, ona sama má dceru Miu, která šla Adamové za družičku.

Adamová k tomu poznamenává, že se cítí být její tetou. A bez vytáček přiznává, že by vlastní dítě ráda. „Kdyby to přišlo, tak budu velice šťastná. Teď je to jen otázka toho, kdy to přijde,“ přiznala v pořadu Osoba blízká na Blesk.cz. Ke své svatbě pak Adamová podotkla: „To byl nejkrásnější den v mém životě, doposud. Myslím si, že to předčí už jenom porod dítěte.“ 

Jedno tetování v arabštině, další podle dítěte?

U Adamové si její kamarádka váží lidskosti a upřímnosti, vyzdvihuje i její pracovitost. „Její asistent si stěžuje, že je jeden z mála asistentů, který pracuje celé léto,“ podotýká Hainzová s tím, že „Markéta si často nosí tu práci i domů a z toho si myslím, že se časem může stát i nešvar“.

Společně zajdou klasicky na víno, občas i za sportem či turistikou - zdolaly společně třeba Sněžku. Loni i letos ale nechyběly třeba na festivalu Colours of Ostrava, který jim svou atmosférou ve vítkovické oblasti bývalých hutí a železáren učaroval.

Pořad se natáčel na cyklostezce u Vltavy, kam Adamová přijela v trikotu a na svém silničním kole. Na závody - na rozdíl třeba od běhu, kde má za sebou i maraton - netrénuje, na kole jezdí pro radost. A zejména se svým manželem.

Vedle dítěte plánuje do budoucna Adamová i nové tetování. Má již tři. Jedno pochází z doby, kdy se vrátila z Maroka coby dobrovolnice v dětském domově. I proto je nápis v arabštině. „Jsou to jména mojí rodiny, není to žádný recept na kuskus,“ podotýká, i když si prý z lidí občas dělá legraci, že to právě recept je. Na zádech pak má vytetovaného vrabce a sokola. „Předpokládám, že až přijdou děti, tak si nechám vytetovat něco spojeného s dětmi,“ dodává.

auslak ( 20. srpna 2017 12:39 )

Jeden obrázek přesně pro tetování členek TOPky se právě přeposílává a to barevné ptačí hnízdo do rozkroku

arne127 ( 20. srpna 2017 11:40 )

Já když potkám českého flákače a práskače Ignotuse tak se mi zvedá kufr.Je to stejnej zloděj jako Zdenekk

hejhej ( 20. srpna 2017 10:21 )

Kdo se dokáže přidat k TOP09, vedenou arogantním opilcem a přeběhlíkem Kalouskem nemůže být normální.

moiaza ( 20. srpna 2017 09:18 )

Odhaduji IQ této paní tak na sadrového trpaslíka. Není se ani čemu divit. Členka Kalouskovy tlupy bezmozků.

eliska963852 ( 20. srpna 2017 08:32 )

Hezká, chytrá ženská.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa