Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zeman versus vysokoškoláci. Z Lán o výsledku voleb i dotazech studentů

Autor: red - 
9. října 2016
06:25

Krajské a senátní volby 2016 skončily, jeden muž k nim ale stále neřekl jasné slovo. Buďte první, kdo uslyší pohled prezidenta Miloše Zemana (72) na volební výsledky, který nabídneme v živě vysílaném rozhovoru S prezidentem v Lánech v 11 hodin. A protože se blíží výročí 17. listopadu, dá moderátor David Vaníček (32) výrazný prostor i studentům vysokých škol. Co je zajímá a jak prezident odpoví, sledujte na Blesk.cz.

Můžeme prozradit, že studenty bude zajímat například pohled prezidenta Zemana na 17. listopad. Ale také na nedávno zesnulou gymnastku Věru Čáslavskou nebo to, jak trávil čas v době oslav 80. výročí narození Václava Havla.

Rozhovor s hlavou státu začneme ale samozřejmě sérií čerstvých reakcí na volební výsledky. Připomeňme, že hnutí ANO zvítězilo v devíti ze 13 krajů, ČSSD byla první jen v Jihočeském kraji a Vysočině, Zlínský kraj ovládli lidovci a v kraji Libereckém bodoval obviněný hejtman Martin Půta ze Starostů pro Liberecký kraj. Co řekne prezident úspěchu hnutí Andreje Babiše (ANO) a ztrátě pozic ČSSD Bohuslava Sobotky?

Zastavíme se také u zahraniční politiky, kterou prosazuje Miloš Zeman. A za kterou ho často kritizuje opozice, ale i představitelé vlády v čele s ministrem zahraničí Lubomírem Zaorálkem.

Osmé vydání pořadu s prezidentem v Lánech sledujte v neděli živě od 11 hodin.

SLEDUJTE VYSÍLÁNÍ ZDE

Vše o krajských a senátních volbách 2016 čtěte zde.

Připomeňte si poslední díl pořadu S prezidentem v Lánech:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa