Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zdravotní potíže Stanislava Grosse: Jeho stav se zhoršil?

Expremiéra Stanislava Grosse trápí zdravotní problémy
Expremiéra Stanislava Grosse trápí zdravotní problémy  (Autor: Foto Blesk - Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák, archiv)
Autor: simao, vr - 
10. dubna 2014
05:11

Pohled na expremiéra Stanislava Grosse (44) není zrovna optimistický - kdysi energický politik viditelně strádá. Fotoreportéři Blesku ho zastihli na cestě do divadla. Spolu s jeho manželkou Šárkou. Gross měl přitom opět potíže s rukou! A patrně nikoli jen jednou!

Spekulace kolem zdravotního stavu Stanislava Grosse neberou konce. Co ho skutečně trápí? Již v lednu Blesk upozornil na jeho zdravotní problémy, kvůli kterým mu takřka znehybněla pravačka.

„Manžel má nyní problémy s páteří a tím pádem má oslabenou pravou ruku. Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím ale, že bude opět v pořádku,“ tvrdila tehdy Grossova manželka Šárka. Expremiér a právník Gross se ke svému zdravotnímu stavu nevyjádřil. Mluvilo se přitom i o nádoru, mozkové příhodě, ale také o onemocnění mozku, jakým je třeba Lou Gehringova choroba.

Že jde o problémy hlubšího rázu, potvrdilo i současné odhalení fotoreportérů Blesku - Grosse přistihli opět v doprovodu jeho manželky, se kterou má dvě dcery. Denisu a Natálii.

Video Vážně nemocný Gross: Jaká je diagnóza? - Tomáš Polák
Video se připravuje ...

Grossovi si vyrazili do Divadla Hybernia. A tenhle výlet do společnosti však ukázal, že pohublý politik má i nadále problém s rukou. Ovšem patrně nejen s pravačkou! Gross se proto raději ani neposadil za volant, řídila jeho žena. Vypadá to přitom, že stav historicky nejmladšího předsedy české vlády (stal se jím v 34 letech) se nelepší. Právě naopak.

Již ve čtvrtečním Blesku: Další fotky jako důkaz!

Velké odhalení současného stavu Stanislava Grosse a další informace najdete v tištěném Blesku.

Čtěte deník Blesk!

andrysovic ( 18. dubna 2014 12:44 )

Ono se říká,že pán Bůh chodí pomalu,ale každého dostihne a to platí i o Grossovi,nakradl a teď ho bohužel postihla nemoc,tak že si těch nakradených peněz moc neužije,ne že bych mu to přála,to opravdu ne,ale každému co mu patří.Teď mu ani křišťál nepomůže a může rozjímat o tom,co je víc, zda zdraví nebo peníze.

ipsace ( 10. dubna 2014 16:23 )

A ta jeho mazaná, nenasytná, vypočítavá prodavačka by měla natrvalo odjet na tu "jejich" Floridu.

ipsace ( 10. dubna 2014 16:22 )

Boží mlýny melou pomalu a jistě. Ať se usmaží všichni zloději, tuneláři, intrikáni, lháři a mediální manipulátoři v pekle ...

marmaris ( 10. dubna 2014 10:38 )

 Njn.je videt, ze bozi spravedlnost prece funguje. Drive se zlodejum sekala ruka a kdo kradl hodne, tak asi obe. Ze by totez postihlo vsechny zlodeje shora? Jejda, to bude invalidu.

jity ( 10. dubna 2014 10:15 )

Ten barák na Floridě je mu nyní platnej, já mu ho teda nezávidím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa