Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Expremiér Gross hazarduje na silnicích: Řídí jednou rukou!

Autor: Adam Jaroš, Vera Renovica - 
8. února 2014
05:02

Funkci předsedy vlády vykonával Stanislav Gross (44) levou zadní. Teď se musí spoléhat na levou přední, jelikož pravou ruku má nepohyblivou. I přesto denně řídí mohutný vůz. Je nebezpečím pro ostatní řidiče?

Z vyjádření Grossovy manželky Šárky (44) vyplývá, že za téměř nepohyblivou pravačkou politika jsou vážné problémy s páteří. „Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím ale, že bude opět v pořádku,“ řekla Grossová serveru Parlamentnilisty.cz.

Stěrače doleva

Podle odborníka záleží na okolnostech a stanovisku doktora. Aby mohl řidič skutečně ovládat vůz bez pomoci pravé ruky, kterou Gross nechává po většinu času bezvládně viset podél těla, případně si jí neobratně otevírá dveře, může si zjednodušit práci. „Měl by mít automatickou převodovku a páčku stěrače přemístěnou na levou stranu,“ míní předseda asociace autoškol Ondřej Horázný.

Standa jede

Gross ve svém Volkswagen Touaregu zhruba za 1,8 milionu korun automat skutečně má. Navíc po Praze podle svědectví fotoreportérů Blesku jezdí velmi sebejistě a svižně. A jak nasvědčuje kelímek u řadící páky, stíhá u toho usrkávat i kávu.

Horázný se nediví. „Měli jsme v autoškole třeba případ člověka, který měl ruku amputovanou v zápěstí, ale v pahýlu měl takový cit, že bez problémů dokázal řadit řadicí pákou a ovládat vůz,“ vzpomíná.

Video Vážně nemocný Gross: Jaká je diagnóza? - Tomáš Polák
Video se připravuje ...

mirek.d ( 8. února 2014 19:33 )

Sociálně Demokratická troska , dobře ti tak lumpe zlodějský zdechni.

wimr.tka ( 8. února 2014 18:59 )

Nojo,bumbácbum,to je vaše hymna homáči,když koule plácaj hezky vo pr.del nejlepčího kámoše.

sores ( 8. února 2014 18:54 )

Ať zdechne zloděj kříšťálovej!

itartas ( 8. února 2014 17:09 )

Fuj, na té jedné fotce má Gross boky jak ženská, no to antikoncepční záběr.

hanyska23 ( 8. února 2014 15:55 )

Já nejsem oprvněna ho soudit, ale nakonec ho Bůh potrestal za jeho krádeže a podvody. A myslím, že to není poslední boží soud nejenom nad ním.

Zobrazit celou diskusi