Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Důkaz o vážné nemoci? Grossovy holky si vyrazily bez něho!

Autor: vr - 
28. ledna 2014
12:14

Už léta vídáme na společenských akcích celou rodinu pohromadě. Na tu poslední ale vyrazily Šárka Grossová (44) a dcery alespoň dle fotek bez expremiéra. Ty by svědčilo o tom, že  Stanislav Gross je (44) vážně nemocný…

Na plese v pražském divadle Hybernia se v polovině měsíce předvedla blonďatá matka s dcerami Deniskou (15) a Natálkou (11) a vykouzlily i úsměvy na tváři. Tehdy nikoho nenapadlo se ptát, proč s nimi nepózoval čtvrtý »obvyklý podezřelý«, tedy sám Gross.

Poté, co Blesk vyfotografoval pohublého a bledého expolitika s nehybnou pravou rukou, jde o možný důkaz, že jsou zvěsti o jeho zdraví pravdivé. Jak Gross, tak jeho manželka byli Bleskem vyzváni, aby situaci okomentovali. Na textové zprávy však neodpověděli.

Šárka Grossová se však vyjádřila pro Parlamentní listy. "Manžel má nyní problémy s páteří a tím pádem má oslabenou pravou ruku. Čekají ho vyšetření a možná i operace. Věřím ale, že bude opět v pořádku," citoval ji server.

Podle lékařů je možných několik vysvětlení jeho nehybné ruky. Může buď jít o zhoubný, nebo nezhoubný nádor na mozku, o následky mozkové příhody, nebo se může jednat o vážné onemocnění mozku, které se nazývá amyotrofická laterální skleróza. Ta způsobuje degeneraci a ztrátu buněk centrální mozkové soustavy, které ovládají svalové pohyby.

ruudazvostravy ( 28. ledna 2014 18:23 )

Neke,bejby,to bi ku.rve f Stodolní mjali utrum,bo bi cypové je.baly gratys a eště bes gume.

jahodalahoda ( 28. ledna 2014 18:21 )

Jestlipak ta jeho "nemoc" je taky tak křišťálově čistá jako vše okolo něj? VZP POZOR !!! Byl to ve své době nejmladší politik ,ale pěkně těm chytrákům u vesla ukázal jak je schopnej mašinfíra.

ruudazvostravy ( 28. ledna 2014 16:50 )

Yéz,bejby,vono ye furt lepčí,dyš přýde yen stará vo vjenec,neš abi čovjek přyšel vo poctivje načórovaný lóve,ny?

lysohlavek02 ( 28. ledna 2014 15:05 )

..jo jo..kdo krade ten se má...

hejhej ( 28. ledna 2014 14:41 )

Na vyzvání Blesku o komentář ke zdraví není nikdo povinen reagovat. S radostí a ochotou jedině Bartošová s primitivem Rychtářem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa