Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Okamurova múza Monika: Pravda o mé lásce a Tomiově peněžence!

Tomio a Monika, láska jako trám.
Tomio a Monika, láska jako trám.  (Autor: Michal Baloi)
Autor: dv - 
27. února 2014
19:34

Je jí 22 let, studuje vysokou školu se zaměřením na ekonomii a miluje jednoho z nejpopulárnějších českých poslanců Tomia Okamuru (41). Monika Talašová promluvila o jejich vztahu. Ti dva se od sebe nehnou na krok!

Masáže, manikůra, hodiny zpěvu... To všechno podnikají společně a jsou jako hrdličky. I při hodině zpěvu, kde je navštívil Blesk se láskyplně drželi za ruku. "Třeba si někdy zazpíváme duet," sliboval si Okamura, doposud si spolu broukají jen při sprchování.

"Tomio je velmi pozorný, skutečně galantní muž," chválí svého partnera Monika a promuvila i o tom, jakou roli hraje jeho naditá peněženka. Je pro ní podstatná? Podívejte se na video:

Video Okamurova Monika o lásce a penězích - David Vaníček, hudba: danosongs.com
Video se připravuje ...

anezat ( 28. února 2014 13:31 )

Ta fotka u článku, na níž otec líbá svou dceru, nevypadá zrovna dobře. Na druhou stranu ale, když má Okamura u sebe mladou, též ho nakazí energií a mládím. Jednou ji předá svému synovi, tak jako to bylo u Saudků. Tomio potřebuje vzhledem ke svému věku ještě dost energie, aby dostál svým předvolebním slibům, tak z koho a z čeho ji má brát, když ne od mladé?

ipsace ( 28. února 2014 10:42 )

Starej, blbej, naivní, zahleděn do vypočítavé potvory, ach jo, snad brzy, chlapec, procitne, až ho pořádně, mrcha, oškube.

tarot666 ( 28. února 2014 07:09 )

To je krása,když se může rajda válet za prachy po špekách rákosníka...gratulace

pavlos67 ( 27. února 2014 21:17 )

Zase dalsi pizda ze studentske koleje.Co me tesi je fakt,ze mam mlady a hezky blbky,ktere za me i plati,obcas zaplatim taky,aby se nereklo,ze jsem sobec.Nechapu ty bohaty kreatury,ze jim to parazitovani nevadi..No jo,dobry v byznysu a hloupy v zivote..Potom at se muzska populace nedivi,kdyz je mezi nimi tolik idiotu,ze ty kravy furt cekaj co dostanou,ale vzdy na to musi byt dva,ze?..

jahodove_ticho ( 27. února 2014 20:59 )

Tý kouká z očí, že by ráda chudáka se základním platem ))))

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa