Dcera slavného Dominátora (48)  zamotala hlavu jedinému synovi šéfa hnutí Úsvit už před čtyřmi lety. Toužil s ní být každou chvilku, tak si vydupal její gymnázium, kde se platí čtvrt milionu ročně. 

„Chtěl přejít na jinou školu, nejprve jsem nevěděl proč, ale pak mi to došlo, zřejmě to bylo kvůli Dominice,“ řekl tehdy Blesku jeho otec Tomio Okamura (41). A prozradil: „Mají se hodně rádi, je to vidět z toho, jak se na sebe dívají a jak se vzájemně dotýkají.“

Na anglickém gymnáziu jim pak láska vydržela rok. Do chvíle, než Dominika odmítla o Ruye neustále bojovat se zástupem krásek, které se na něj lepily.

„Byla jsem to já, kdo vztah ukončil,“ přiznala tehdy Dominika. Jeden na druhého ale nezanevřeli, takže Ruy jí mohutně fandil v soutěži Česko Slovensko má Talent, kde se jako nadaná zpěvačka probojovala do finále. A Dominika byla zase pozvána na všechny rodinné slavnosti u Okamurových.

Ruyovým životem pak prolétlo mnoho krásek a také Dominika hledala. I když pod přísným dohledem svého otce. Legendární brankář například rázně utnul její románek s frontmanem kapely Bek Ofis Honzou Nedvědem (31). Dokonce Dominice „napařil“ domácí vězení!

Jenže osudová přitažlivost mezi oběma dětmi prominentů se znovu projevuje. Fotku z maturitního plesu, kde Dominika Ruye líbá, vzbudila mezi jejich přáteli na Facebooku nadšení. „Lovelovelove,“ připsala pod ni Dominika naprosto jednoznačně.