Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První dáma Ivana Zemanová se rozněžnila: Chce být babičkou!

Autor: Eva Pospíšilová, geok - 
6. září 2013
05:00

Mimina dokážou udělat s člověkem divy. Není se proto co divit, že mezi nimi roztála i první dáma Ivana Zemanová (48). S 3,5měsíčním Adámkem v náručí dokonce přiznala, že jako matka devatenáctileté dcery se těší na roli babičky.

„Ten je tak maličký a sladký,“ dalo se Ivaně Zemanové vyčíst z tváře, když si v jejím náručí spokojeně lebedil malý Adam. Z něžného pohupování bylo patrné, že děti má hodně ráda. Těší se proto, až jednou bude i ona babičkou?

Vždyť její Kateřina se blíží věku, kdy by už mohla pomýšlet na vlastní dítě... „Na roli babičky se samozřejmě těším, ale právě vzhledem k věku mé dcery jsem o tom ještě neuvažovala,“ reagovala s úsměvem Zemanová a pokračovala v Adámkově houpání.

Mezi děti se první dáma vydala během návštěvy Zlínského kraje, kam vyrazila se svým manželem, prezidentem Milošem Zemanem (68). Zatímco ten se bavil po svém, ona zamířila do Dětského centra Zlín, které se stará o opuštěné a postižené děti.

xxyy ( 6. září 2013 13:01 )

Na titulní fotce vypadá Ivanka jako by právě vytáhla hlavu z kýblu kam jí nacpala ráno po těžké opici.

enriko ( 6. září 2013 11:22 )

A jak to víš? Z retušované fotky v Blesku? Jsi génius. Nemůže být úplně v pořádku, když si nabrnkla jako třicetiletá tehdy padesátiletého jezevce.

e.44 ( 6. září 2013 11:16 )

Nahoře na tý fotce s miminem vypadá jak po půlitru vodky a ne rozněžněle

xxxx678 ( 6. září 2013 10:12 )

itartas- Je milá,a není to "hrané"

itartas ( 6. září 2013 09:46 )

Která ženská není rozněžnělá z mimin a paní Zemanová taky bude jednou babička, to vůbec nemám strach. Jinak je to od pohledu moc milá paní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa