Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

První slečna Kateřina Zemanová (19): Podporuji pochod homosexuálů!

Autor: vr - 
17. srpna 2013
08:50

Bývalé hlavě státu se akce Prague Pride, tedy pochod homosexuálů Prahou, nelíbila. Současný prezident Miloš Zeman (68) jej s přimhouřeným okem toleruje. První slečna Kateřina Zemanová (19) je ale nejpokrokovější!

„Prague Pride má svůj význam v překonávání dosud stále trvající intolerance určité části společnosti vůči lesbické a gay komunitě. Pokud jsou projevy účastníků festivalu v mezích slušnosti, není důvod jej zakazovat či jakkoliv odsuzovat,“ vyjádřila se exkluzivně pro Blesk.

Jako dcera prezidenta podporuje prevenci HIV a AIDS a před časem dokonce řekla, že nazuje duhové botky a půjde za pochodem. „Zatím nevím, jestli se akce slečna Kateřina zúčastní,“ reagovala však hradní mluvčí Hana Burianová.

gamehoror ( 20. srpna 2013 18:42 )

Novinařina ... z výroku " v mezích slušnosti, není důvod jej zakazovat či jakkoliv odsuzovat " se někde stalo že to Kateřina podporuje jak zní dokonce nadpis článku. Tak moje bejvalka byla taky expert na to všechno převrátit z vyřčeného na nesmysl.

alenam ( 18. srpna 2013 19:42 )

A právě k bisexuálnímu chování homosexuály netolerantní společnost nutí. Někteří z nich, pokud si v současné netolerantní společnosti chtějí pořídit dítě a adopce jim není umožněna, nebo se pouze chtějí vyhnout odsuzování, posměchu, pohrdání, zkrátka zkusí zapřít alespoň na čas svoji přirozenou orientaci a nějaký čas žijí se ženou a ač se jim sex s ní hnusí, přemohou se a za pomoci podpůrných prostředků si splní svůj sen a zplodí potomka. Případně musejí na netolerantní společnost vyzrát jinak, bohužel i v dalším případě jsou nuceni aspoň ke krátkodobé bisexualitě. Zkrátka se dva gayové a dvě lesby domluví na životě ve společné domácnosti. Gayové se opět za účelem oplodnění leseb musejí dopustit bisexuálního chováni a poté se ještě obě dvojice musejí na veřejnosti přetvařovat a hrát si na většinové rodiče, ačkoli doma má jedno dítě dvě mámy a druhé dva táty. Takový život ve lži, k jakému společnost homosexuály nutí má bohužel na děti dost negativní dopad na rozdíl od toho, kdy jsou děti v tolerantnějších zemích normálně homosexuálními páry vychovávané bez jakýchkoli následků.

annakarenina ( 18. srpna 2013 16:49 )

oprava: Aldous

capitan_jorge ( 18. srpna 2013 16:06 )

A proč???

annakarenina ( 18. srpna 2013 15:55 )

Pokud cerpate sve vedomosti z Aldons Huxley "Krasny novy svet", tak bych vasemu presvedceni verila, i kdyz i tam se na konci knihy dozvite, ze to neni to prave orechove, a par "nepolepsitelnych" si zije dal svuj, prirodou dany, zivot.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa