Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kate Zemanová po rozchodu s Krulišem: Drasticky hubne!

Autor: sch - 
15. srpna 2013
12:17

Nevybouřená mladá dívka! Takhle nějak by se dala označit Kate Zemanová (19), divoká dcera prezidenta Miloše Zemana. Navíc je sólo, takže je nyní královnou večírků. Akorát nějak hubne. Zatímco ještě při prezidentské kampani měla kypré tvary, na nové fotce ze sociální sítě má nožičky jako párátka!

Kate Zemanová užívá prázdniny plnými doušky. Rozešla se se svým partnerem a dospěláckým vzorem Vladimírem Krulišem a začala pařit o sto šest. Její facebookovou zeď zdobí fotografie harémů – pánských i dámských.

Pracuje na sobě

Kate jednoduše neztrácí čas. A zřejmě kromě zábavy pracuje i na své postavě. Z nové fotky, kterou poslala na facebookovou zeď ve čtvrtek ráno, je patrné, že je čím dál hubenější. Její úzké nohy by jí mohla závidět nejedna modelka.

Kate v Nigérii

U fotky na facebooku, kde s kamarádkou dovádí na koních, píše, že se nachází v Nigérii. Nejspíš chce budit dojem velké a nedostupné cestovatelky. Ve skutečnosti je to ale jinak. „Slečna Zemanová v Nigérii není. Nachází se v ČR,“ napsala Blesk.cz v SMS Zemanova mluvčí Hana Burianová.

Ztrácí se před očima

Zatímco Kate při prezidentské kampani, ve které stála neustále po boku svého otce, byla spíše kyprých tvarů, v poslední době se poněkud ztrácí před očima. Dech vyrazily například ateliérové fotky, kde by ji ve stříbrných šatičkách nikdo nepoznal.

oliiiii3 ( 16. srpna 2013 08:51 )

Dostala kopacky a to se hnd musi napsat, je mlada a tech kopacek bude jeste vic. Ja dostavala taky kopacky za mlada a ziju. A ja hubnu taky a nikdo to nenapise

illis ( 15. srpna 2013 21:15 )

Ale já to vlastně ani neprožívám, ale jsem alergická na to, jak si někdo nechá říkat jménem někoho jiného a populárnějšího .

abzk ( 15. srpna 2013 19:54 )

Proč, ne někdo ale ona sama si hraje na Kate, proč tak sama sobě říká? Protože je to blbá Káča

pandrhola ( 15. srpna 2013 19:27 )

Bože, Bože, nic nemám proti Kateřině, ani proti žádnému pisálkovi z Blesku, ale čert mě bere vždy, když čtu ,,Kate". Proč z ní někdo dělá Američanku to nepochopím, navíc tatík Zeman jezdí v českých autech a je pro vše české. Tak páni pisálci,,KATEŘINA".

e.44 ( 15. srpna 2013 19:15 )

Ono je jí co závidět?

Zobrazit celou diskusi