Otázkou je, za tvrdou proměnou Kateřiny stojí touha hvězdy nezapadnout, či pouhý nudou daný rozmar, anebo snad fakt, že to, čemu se říká look (vzhled), stále hledá.

Jisté je, že devatenáctiletá Kateřina za necelý rok stihla mnoho (jen gymnázium nejspíš ne). V prezidentské kampani papá Miloše zastoupila matku, stala se hvězdou a na vítězném tažení Zemana na Hrad má své zásluhy. Učila se během cesty, step by step a rychle pochopila, kdy tah na branku nechat první dámě Ivaně a na jakém poli exhibovat, aniž by si v pomyslné konkurenci s máti jakkoli zadala.

Ona se snaží

Kateřina zkrátka ušla kus cesty. Rozdíl mezi dosti nevkusnou, standardní styl ulice přejímající dívkou s tělem ženy, lidově nazývané plnokrevnou klisnou, a jejím nynějším vzhledem je velký. Směřování k image mladé lady se časem – byť někdy s chybami, základními stylistickými přešlapy – tříbí. Slečna Zemanová už v rozhovorech neříká a tatínka milující veřejnosti nesděluje, že na tlačenku nedá dopustit. Hubne v pražském luxusním fitness centru a netvrdí, že jí je elegance vlastní, jak po vítězné prezidentské kampani otce mínila.

A ona tápe

Na jednom z prvních snímků ze Zemanovy prezidentské kampaně má dcerka Kateřina dlouhé vlasy bez fazóny a na sobě lacinou strečovou jitrnici minišatů. Laciné mini jitrnice z jejího šatníku už dávno zmizely a vlasy ještě před inaugurací otce dostaly náležitou úpravu, barvu, sestřih. Zkrátka ona začala správně od hlavy. Teď jí změnila. Barevností až brutálně.

Z účesu těžko soudit sestřih, ale nejspíš zůstal stejný. Zvýrazněné obočí proměnu blondýny v městském elegantním stylu do fatální brunety dobře dokresluje. Otázka však zní, zda je tahle změna vzhledu patřičná. V souvislosti s účesem a kožešinovým bolerkem vyznívá přinejmenším rozpačitě. Tahle hra je k věku Kateřin a charakteru party nepatřičná, bizarní, dojemná. Rozhodně neuvěřitelná.

Fotogalerie
5 fotografií