Krutá rána zasáhla chtivé fanoušky Kate Zemanové v den, kdy si zrušila svůj účet na oblíbeném Facebooku. Rozjetá Kateřina tam totiž rozverně rozhazovala slova jako harém a lesba, fotila si svá kypřejší stehna a tu a tam vložila šťavnatý snímek v plavkách v obležení sexy mužů. Pak se ale raději rozhodla ze sociální sítě odejít a fanoušci měli "po ptákách".

Kate ale znovu všechny šokovala, když se včera objevila na křtu videoklipu začínajícího zpěváka Davida Biska. Konečně se totiž zbavila vzhledu vesnické selky s blonďatou hřívou. Nejspíš dala na rady svého kadeřníka a obarvila své kadeře na tmavo.

Dost prokoukla, přestože jí tmavé vlasy a mohutná kožešina přidaly na věku nejméně deset let, spíš patnáct let. Své nové tělo naopak nasoukala do úzkých černých šatů a z Manky se rázem stala luxusní panička.

Pánové se div nepřetrhli, kdo si bude s hvězdnou Kate povídat. Ten, kdo se s ní nevyfotil, snažil si sáhnout alespoň na její kožíšek. Každý chtěl být Kate nablízku. Kateřina si zájmu o svou osobu skvěle užívala, dokonce natolik, že klidně pila panáka ze stejné skleničky, která kolovala mezi ostatními.

Jeden mladík, který chtěl Katčinu pozornost zaujmout nejvíce, se o ni celý večer staral. Byl všude, kam se Kateřina hla, špital jí do ouška, nosil jí drinky Cuba Libre. Mohlo by se zdát, že je to její nový přítel, ovšem podle našich zdrojů je mladík nejspíš na kluky a chtěl na sebe jen přitáhnout pozornost médií.

Katka věděla, že jí to sluší, a tak na své ctitele házela vábivé pohledy. Je tedy jasné, že po rozchodu s o 12 let starším Vladimírem Krulišem nezůstane dlouho sama.

Fotogalerie
14 fotografií