Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Největší úlety Kate Zemanové na Facebooku: A teď ho zrušila

23. srpna 2013
12:15

Královna večírků Kateřina Zemanová zrušila svůj facebookový profil. Že by už tátu Miloše nebavilo sledovat její divokou jízdu, kterou na internetu pravidelně servírovala celému světu?

Lesbický harém první slečny

Jako zadaná dívka se Kate nikdy netajila tím, že má kolem sebe harém obdivovatelů. V jejich řadách však byly i dívky. „Nová členka mého lesbického harému,“ napsala k fotografii, na které byla v objetí s krásnou tmavovláskou.

Kate na facebooku představila lesbický přírůstek do svého harému Kate na facebooku představila lesbický přírůstek do svého harému | reprofoto facebook

Ňadra v obležení

Ještě zadanou Zemanovou pořádně rozpálily letní pařáky. Se čtyřmi kluky vyrazila k vodě a její tehdejší přítel Vladimír Kruliš mezi nimi rozhodně nebyl. Rozhodně se dobře bavili a Kate opět všechno poctivě dokumentovala.

"Harém," napsala Kateřina výstižně na svůj facebook "Harém," napsala Kateřina výstižně na svůj facebook | Facebook.com

20. výročí

Pusinky, objetí,  pohoda. Kate oprášila staré rodinné fotky, aby připomněla 20. výročí svatby svých rodičů. „Happy 20th anniversary to my favorite ones“ popřála anglicky svým rodičům, kteří se brali na Novoměstské radnici v Praze 2. července 1993. Tehdy to byla velká láska, která zřejmě vyprchala. Vždyť Zeman žil dlouhá léta od Ivany odděleně na Vysočině.

Zemanovým to pohromadě vždy slušelo Zemanovým to pohromadě vždy slušelo | Facebook

Nahoře bez

První slečna neváhala, odhodila horní díl plavek, nechala se vyfotit a  fotografii nahoře bez vystavila na svém Facebooku. Bylo až k neuvěření, jak dokáže být sexy.

Kate Zemanová se nechala fotit na pláži nahoře bez! Pánové tahle kočička je zadaná! Kate Zemanová se nechala fotit na pláži nahoře bez! Pánové tahle kočička je zadaná! | facebook.com

Kate nebezpečně hubne

Jedna z posledních fotografií však byla opravdu šokující. Propadlé tváře, hubené ručičky a nohy jako párátka. Kate nebezpečně hubne. Náhlá změna její váhy zarazila i odborníky na výživu, podle kterých je Kate nad propastí anorexie.

sestrasestry ( 25. listopadu 2014 17:09 )

Myslíš Middletonovou? Vždyť má stále stejný úsměv. Jako figura z vosku. William si měl vzít mladší,dlouho váhal a zaspali, teď jsou těžká těhotenství.

sestrasestry ( 25. listopadu 2014 17:06 )

Tady se to řeší vidím snadno /Dyskrymynacija se maže/, ale co s problematickou sestrou? Proč se někdo nepozastaví nad některými lidmi, kteří by zjevně otřebovali nějakou pomoc? Já její adresu neznám, ale pokud je mně známo, tak ji někdo hledá.

sestrasestry ( 25. listopadu 2014 17:02 )

Blesk je jako můj bývalý: vidí co "chce" vidět a zřejmě i slyěí co chce slyšet./ nebo také "podle sebe soudím tebe/ Kate je sotva za prahem dětských let. Myslím, že my jsem národ dost tolerantní co se sexu a morálky týká, takže proč být v tomto případě takto přísný?

oupistaa ( 25. srpna 2013 20:57 )

WTF? Jak nahoře bez? vždyt jde zřetelně vidět, že má na sobě horní díl. se koukněte na to černé co má pod prsama -.- pane bože nepište kraviny když is nejste jistí proboha

kluk4 ( 23. srpna 2013 22:49 )

Taťku ani náhodou nemusím. Ale musím uznat, že dcerka na sobě mákla. Z baculky je hezká ženská. Odsuzovat ji za to, že se někde baví je hodně pokrytecké. Člověk se má bavit celý život, pochopitelně nejvíc když je mladý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa