Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mlsný jazýček Kate Zemanové neví coby: Sestavuje lesbický harém!

Autor: geo - 
30. července 2013
20:47

Kate Zemanová si užívá na plno a žádné potěšení jí není cizí. I jako zadaná první slečna se netají tím, že má kolem sebe harém mužů. A to jí je asi málo, teď začala budovat harém lesbický. Na svém facebookovém profilu Kate zveřejnila fotku v objetí s krásnou tmavovláskou s popiskem „Nová členka mého lesbického harému.“

Kate se snaží bodovat na všech frontách. Jako slušná dcera na veřejnosti vystupuje s maximem noblesy. Zhubla několik kilo a se svým vzhledem si nechala poradit od profesionálů, změnila šatník i účes. 

V soukromém životě si dokazuje, že rozhodně není žádná jeptiška. Svými dobrodružstvími se chlubí na facebooku. A rozhodně to není žádná nuda, pokaždé přijde s něčím novým, co dokáže vyrazit dech.

Vymění muže za ženy?

Ani vztah s místopředsedou zemanovců Vladimírem Krulišem (31) nebrání Kate užívat si cestování a dalších mužů. Nyní nastala změna a Kate se přeorientovala na ženy. Stává se z ní lesba, nebo nechce více vyvolávat žárlivost svého přítele?  Na facebooku představila novou členku svého lesbického harému, kterou je krásná tmavovláska Kristýna. Dívky se ve vzájemném objetí usmívají a špulí rty do polibku.

atst ( 14. srpna 2013 12:12 )

Vy Češi se nikdy nezměníte!!Závist,závist a zase jenom závist. Co vy jste dělali , když jste byli mladí. asi seděli doma u pece. haha

dfghjk ( 1. srpna 2013 11:01 )

Ty si děláš na někoho názor podle toho co o něm píše blesk? Hlupáčku, chudáčku, je mi tě opravdu líto!

e.44 ( 31. července 2013 20:27 )

Nikdo po ní nechce aby jenom seděla doma, ale určité chování na úrovni by pro ní mělo být samozřejmostí a ne se chovat jak rozmazlené pubertální tele.

evita5555 ( 31. července 2013 17:02 )

Katarína Zemanová si žije svoj život a plaeskáči sa na nej priživujú a vymýšlajú si blbiny. Nevidím dôvod, prečo by jej fakt, že jej otec je prezidentom, mal ovplyvniť život do takej miery, že by si mohla dovoliť sedieť len doma a sama. Toto dievča je dostatočne silné a títo hlupáci, čo nevedia ani pravopis ju nepoložia.

e.44 ( 31. července 2013 11:05 )

souhlas

Zobrazit celou diskusi