Pohledná blondýnka se v současné době více než své kariéře moderátorky věnuje večírkům, kamarádům a především svému příteli Vladimíru Krulišovi (30). "Jsem strašně zamilovaná, kdybych nebyla přece bych s ním netrávila čas," prozradila nedávno exkluzivně Blesk.cz. 

Začínající moderátorka se v současné době zdržuje s kamarádkou ve Švédsku, které jak sama přiznává, má moc ráda. Líbí se jí tam snad typy mužů, které připomínají jejího přítele? Každopádně Kateřina si umí užít život, a tak v severské zemi také vymetá bary. 

Chce se líbit!

Během půl roku vlády jejího otce se Kate změnila k nepoznání. Proč? Odpověď je jednoduchá. Chtěla se více líbit a nechtěla být kritizována. Odbarvila si vlasy, zhubla několik kilo a z šedé myšky se vyloupla sexy dračice! Dokonce se na pláži ukázala nahoře bez horního dílu plavek.  A to není určitě ještě všechno! "Určitě se máte na co ještě těšit," vzkazuje svým fanouškům Kate...

Podívejte se, jak šel čas s Kate Zemanovou - v prvním videu je natočena v lednu a druhé video vzniklo v květnu - na obou akcích moderovala pro modelingovou agenturu T-models.

Video
Video se připravuje ...

Přehlídka se Zemanovou poprvé v roli moderátorky Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Kate Zemanová exkluzivně: Mám kluka už tři měsíce - přiznala a přitom všechny šokovala ... Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Fotogalerie
7 fotografií