Slečna Zemanová se učí rychle a všechno napovídá, že se v nové společenské roli dokáže rychle zorientovat. Místo po boku otce Miloše, jemuž pomáhala vyhrát prezidentské volby, chytře přenechala své matce Ivaně, i když se na začátku proslýchalo, že ji bude na oficiálních akcích alternovat.

Ví jak na to

Kateřina si jemně provokativní image bezprostřední suverénky, jíž je graciéznost leckdy vzdálená, raději pěstuje na sociální síti facebook, která je pro její P.R. ideální. Může si zde mnohé dovolit, nic ji nesvazuje a také ví, že média její FB stránku sledují. Stačí na ni pověsit snímek, jak na pláži leží (decentně na břiše) bez podprsenky od plavek a má o pozornost médií, potažmo čtenářů postaráno.

Kateřina Zemanová, zdá se, dokáže zpracovat i výtky k jejímu vkusu, rázu šatníku. Nenuceně elegantní, příjemně střízlivý outfit, v němž se objevila v Domu světla – pražském centru pro lidi zasažené HIV /AIDS - tomu nasvědčuje. Nemalou roli v její proměně hraje i fakt, že viditelně zhubla. Pouzdro bílých minišatů doplněných strohým pláštěm se zvýrazněnou hlavicí ramen na ní už nevypadá nemístně. A nikdo u tohoto reportážního snímku nemůže spekulovat o možné úpravě figury ve photoshopu…

Zabijačka, láska, ambice

Možná Kateřina přehodnotila svůj kladný vztah k tlačence, kterou, jak se nechala v jistém v rozhovoru pro Blesk slyšet, miluje stejně jako papá. Anebo shodila kila díky nové lásce, díky milenci, jehož přiznala. Alespoň články v ženských magazínech spolu s řadou bulvárních hvězd tvrdí, že sexem se kalorie super spalují. I když je to vlastně jedno. Důležitý je výsledek, byť verze sexu zní atraktivněji. Každopádně platí, že Kateřina Zemanová, jež si říká Kate, přestává být vidlákem a má našlápnuto k image mladé lady. Doufejme, že cesta k této metě bude čím dál víc sofistikovanější. Každopádně proměna je velká, což dokazuje i fotogalerie pod článkem.

 

Fotogalerie
6 fotografií