Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kruliš o vztahu s prezidentovou dcerou: Kačenka je fajn, ale chceme soukromí

Autor: psch, poe - 
28. června 2013
05:00

VIDEO: Pan Tajemný. Takhle by se mohlo říkat příteli Kate Zemanové (19) Vladimíru Krulišovi (31). Místopředseda zemanovců spolu s prezidentovou dcerou vztah úspěšně tajili a až před pár týdny se o nich dozvěděla veřejnost. A ani teď, po třech měsících chození, nejsou sdílnější! Přesto se Kruliš o něco málo podělil!

Jsou to tři týdny, co se společně objevili na veřejnosti a veřejnost se dozvěděla o jejich utajovaném vztahu. Dařilo se jim to tutlat tři měsíce. A přestože si cení svého soukromí, přítel Kate Vladimír Kruliš deníku Aha! prozradil, jak se věci mají!

Jejich role jsou jasné. Zatímco náctiletá Kate užívá s kamarády, místopředseda zemanovců je po uši zahrabaný v práci. A oběma to vyhovuje. A asi není tajemstvím, že to vážně klape!

Kačenka je fajn, jsme spolu krátce

„K tomu chci jenom říct, že Kačenka je úžasná mladá dáma. My ale jako mladí lidé, a já si troufám říct, že já jsem pořád ještě mladý, bychom si přáli trošku soukromí. Aby se média o nás tolik nezajímala,“ řekl deníku kulantně Kruliš.

Spolu jsou déle, než by se mohlo zdát – na veřejnosti se bok po boku objevili snad jenom jednou. „Jsou to asi tři měsíce. Není to zase nějak extra dlouhá doba,“ potvrdil Kruliš.

Video  Nový přítel Kate Zemanové  - Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

Všichni jsou fajn

Usměvavý gentleman Kruliš by si asi nedovolil říct křivé slovo vůči svému šéfovi, prezidentovi a otci své dívky zároveň. I tak se ale jeho slovům dá věřit. Miloš Zeman totiž sice sliboval, že si pořídí na dceřiny chlapce brokovnici, ale v tomto případě army shop asi nenavštívil.

„Myslím, že Miloš je strašně fajn pán, já si hrozně vážím toho, že proti tomu nic nemá,“ dodává Kruliš. A Zeman ho na oplátku také uznává. „Nepoznal jsem v jeho generaci slušnějšího člověka,“ říká prezident.

radkavra ( 30. června 2019 00:11 )

Super army shop je i https://armik.cz/

doktorka6 ( 2. července 2013 22:01 )

No potěš, von mu říká Miloši, to si s ním potykal u chlastu? Tak chlastejte a radujte se, že Kačenka má chlapa... Hlavně že chce soukromí, blb a vykládá to do bulváru...

franckajagrova ( 28. června 2013 14:23 )

Kruliš -připlešlej,vrásčitej slizoun..takovej umělej hodil by se maximálně do gay porna !

franckajagrova ( 28. června 2013 13:34 )

„K tomu chci jenom říct, že Kačenka je úžasná mladá dáma. My ale jako mladí lidé, a já si troufám říct, že já jsem pořád ještě mladý Kruliši,říká se : nevěřte nikomu nad třicet,nebo Víťo,vrať se do hrobu !

e.44 ( 28. června 2013 12:41 )

Kruliš, jestli ti jde o soukromí, to sis měl najít jinou holku. Tahle se musí furt předvádět, nakrucovat a vykecávat a vytroubí i to, co neví Ale ono ti ani tak nejde o to soukromí, jako o to, že je to šéfova dcerunka, co? To má určitě výhody pro který se vyplatí obětovat nejen soukromí

Zobrazit celou diskusi