Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zemanova inaugurace se blíží: První dcera vyrazila ke kadeřníkovi

Autor: Eva Pospíšilová, mokk - 
7. března 2013
05:00

 Obarvit, sestříhat, vyfoukat… Ženy Miloše Zemana (68) – manželka Ivana (47) a dcera Kateřina (19) – teď mají napilno. Aby byly zítra, až bude jejich manžel a otec skládat prezidentský slib, co nejvíce šik a sexy, tráví  hodiny v salonech krásy.

Úterý, zhruba hodina po poledni. Do jednoho z kadeřnictví v centru Prahy vcházejí dvě ženy. Snaží se působit nenápadně, ale jejich doprovod – statní muži s drátky v uších – prozrazují, že nejde o běžné zákaznice. Do salonu na Václavské náměstí si totiž přijely nechat udělat nové vlasy budoucí první dáma a slečna. „Obě působily velice mile. Neměly žádné speciální požadavky, i když tu strávily skoro čtyři hodiny,“ řekla Blesku jedna z dívek v kadeřnictví.

Kateřina i její matka absolvovaly zástřih a barvení. Z fotografií je také patrné, že u původně tmavovlasé Kateřiny kadeřnice hledala, kde jí má udělat nejlepší blond patku, nebo zda jí vlasy raději vyčeše dozadu.

Paní Ivana, která je pro neviditelnost přezdívaná paní Columbová, si zřejmě všimla reportérů Blesku, a nechala se i s dcerou vyvést postranním vchodem. Tak, aby je nikdo neviděl. Utajit účes se jí ovšem nepovedlo. Když totiž včera obě ženy zase spolu vyrazily na Pražský hrad, kde se konala zkouška ceremoniálu, svou novou, přibarvenou  hlavu chtě nechtě fotografům Blesku ukázala. Jak se vám líbí?

   Sledujte on-line přenos z inaugurace Miloše Zemana v pátek       8. března od 9:00 hod. na Blesk.cz!

repro ( 22. března 2013 15:26 )

"Zatím" pěkná? On je někdo "zatím" pěknej a ty už myslíš na to, jak časem zeškaredí? Proč si děláš za jiné tolik starostí? Nemáš dost svých se svou "zatímkrásou"? Tomu říkám profesionální škarohlíd, nepotešit se přítomnou krásou a myslet hned na budoucí ošklivost

repro ( 22. března 2013 15:22 )

Náhodou jsou sympatické obě. Kateřině ty blond vlasy moc sluší. No a Paní Zemanová bude nejspíš plachej člověk, který v sobě nemá exibicionismus a tak ji ta neustálá pozornost prostě nesedí. Nechte je žít, kdoví jak vy byste obstáli v neustálé záři bulvární pozornosti.

zuzilka ( 19. března 2013 08:36 )

Nelíbí,dcera je zatím pěkná,ale to v 19 letech jsou všechny slečny,ale Zemanová -hrůza,nedávno jsem zde psala,že pije,setřeli mě příznivci zemana,ale dnes to snad každý z vás musí vidět,ta tvář je odulá,ne tlustá,ale odulá,nejde o krásu,ale o to co z člověka vyřazuje a z ní nevyzařuje nic..

honzina ( 18. března 2013 06:40 )

a před inaugurací rozvoz kamarádíčků vládním vozem- Kačenka je pěknej spratek, kterej se na předvádění jenom klepe, potřebovala by naflákat p.r.d.e.l

honzina ( 18. března 2013 06:38 )

ale oni nám taky, nehledě na to, že já jsem Zemana nevolila, takže to není můj prezident a podle toho jak dopadly volby, tak je prezidentem 30% lidí, 30% volilo knížete a 40% se na volby vybodlo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa