Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

První dáma USA s ofinou i bez: Jak se vám Michelle Obama líbí víc?

Autor: simao, INT - 
22. února 2013
14:29

ANKETA: Zatímco Ivana Zemanová pozornost médií nevyhledává, Michelle Obama je ukázková první dáma. A za svou novou oficiální fotografii sklízí slova uznání. Američany zaujala i proto, že se na ní objevila opět s ofinou, kterou před časem zavrhla. Nosila ji prý kvůli krizi středního věku.

Růžově nalíčené rty, přívětivý úsměv, perly na krku, ale také nepříliš okázalý, decentní outfit. Tak se prezentuje Michelle Obama na novém oficiálním portrétu, který nafotil Chuck Kennedy.

Američany však zaujal především jeden poměrně výrazný detail. Čelo jejich první dámy, která by mohla jít vzorem i budoucí první dámě Česka Ivaně Zemanové, opět skrývá ofina.

Na jednom z předchozích portrétů (z roku 2009) je přitom Michelle bez ofiny. "To je moje krize středního věku," okomentovala svůj předchozí účes Michelle v televizní show při rozhovoru s moderátorkou Rachel Ray.

"Miluji novou ofinu své ženy, vždycky vypadá dobře," nechal se slyšet Barack Obama, se kterým má rodačka z Chicaga a první afroameričanka v roli první dámy Michelle dvě dcery - Malii Ann a Natashu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

venxa ( 23. února 2013 16:40 )

Japos22 jak muzes komentovat na US politiku kdyz ani nevis ze VSICHNI DEMOKRATE JSOU OSLOVE?

japos22 ( 23. února 2013 13:43 )

Takže většína Američanů. Mimochodem i Jimmy Carter byl DEMOKRAT a neřekl bych, že to byl osel

MiKhaEll ( 23. února 2013 10:21 )

Bez pochyby krásná ženská

vrabcek. ( 23. února 2013 02:40 )

Z ofinou,..bez ofiny,..aky je v tom rozdiel ? Stale bude len cierna opicka. P.S. - Ked su take hrde cernosky( ako o sebe stale tvrdia ),..nechapem preco sa hambia za svoje prirodzene pubic vlasy,..a stale si vyrovnavaju a chcu mat vlasy ako nase zeny.

inqizitor ( 23. února 2013 01:44 )

ta "opice" vystudovala 2 vysoké školy (Harvard mimochodem), jak si na tom ty, že někoho nazýváš opicí?

Zobrazit celou diskusi