Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

A je to venku: Budoucí první dáma pracovala jako sekretářka multimilionáře

Autor: kla, INT - 
1. března 2013
08:00

O budoucí první dámě Česka Ivaně Zemanové se toho příliš neví. Během volebního období doprovázela Miloše Zemana jejich společná dcera Kateřina a také po volbách, kdy Miloš Zeman zvítězil, si Ivana své soukromí úzkostlivé střeží. Do dnešního dne bylo dokonce i povolání paní Zemanové veřejnosti neznámé.

Povolání manželky budoucího prezidenta Miloše Zemana odhalilo až páteční vydání deníku Mladé fronty Dnes, podle něhož do nedávná Zemanová pracovala jako asistentka ostravského multimilionáře Petra Beneše a jeho dcery, jejichž firma L&C Investment neváhala a pronajala Zemanové kancelář jen pár metrů od jejího pražského bydliště.

Beneš se k Zemanové ani k pražské kanceláři nechtěl vyjadřovat. Podle informací MFD je ale od úterý kancelář Zemanové prázdná a na její post zatím firma nikoho nehledá.

Asi před pěti měsíci nás kontaktovali a pronajali si v našem domě jednu kancelář," řekl deníku generální sekretář sdružení Česká asociace Sport pro všechny Miroslav Zítko a dodal: "Minulý týden to tu najednou vyklidili, a teď v úterý si odvezli poslední věci."

Než začala Ivana Zemanová pracovat pro Beneše, byla do dubna minulého roku zaměstnána v odboru kultury Správy Pražského hradu.

enriko ( 3. března 2013 19:27 )

Nedři, staň se multimilionářem. I když to je nic, multimilionář je u nás každý majitel rodinného domu nebo bytu ve větším městě. A že takových je.

japos22 ( 1. března 2013 23:45 )

Nesmysl. Moc spekuluješ.

enriko ( 1. března 2013 19:06 )

oprava... nevyzpytatelné

fjdksla ( 1. března 2013 16:42 )

Jejda, nějak mi to spadlo. Takže pokračuji- od té doby se paní Zemanová stala paní Colombovou a nabízí se otázka, proč je pracovní zařazení sekretářky v soukromé firmě tak supertajné. Vždyť stačilo říct ano, dělá u nás, nepřejeme si publicitu a děkujeme za pochopení.

fjdksla ( 1. března 2013 16:37 )

Před rokem paní Zemanová ještě normálně a neutajovaně pracovala na Hradě. V dubnu tam skončila, od května byla tedy k mání. Před pěti měsíci= v říjnu- pro ni firma L&C Investment pronajala JEDNU kancelář. 6.listopadu byl poslední termín pro podání kandidátních listin.

Zobrazit celou diskusi