Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Už mají náhradu za zmizelého místostarostu Vytopila: Záhadu vyšetřují jako vraždu

Autor: Ondřej Požár - 
9. listopadu 2011
13:13

Je pohřešovaný už skoro devět týdnů a někdo ho v práci na radnici musí zastoupit! Přesně dva měsíce od zmizení nahradí pohřešovaného místostarostu Brna-Židenic Aleše Vytopila (36) z ODS jeho stranický kolega Aleš Mrázek. Toho s největší pravděpodobností zvolí ve středu navečer na zasedání zastupitelstva.

Vytopil zmizel v pátek 9.září v brněnském Mariánském údolí, kam přijel ve svém hnědém passatu. Poblíž restaurace Eldorádo nastoupil podle svědků do cizího vozu a odjel.

Spekuluje se, že u sebe měl větší finanční obnos. Mířil do Hrotovic na Třebíčsku, kde s bývalou milenkou Pavlou provozovali dva bary. Podle Vytopilovy ženy Silvie tam dorazil, ale do Brna se už nevrátil.

A v druhé polovině října se u dálnice D1 poblíž Ostrovačic na Brněnsku našly jeho doklady. To by nasvědčovalo vyšetřovací verzi policie, že se stal obětí zločinu.

„On měl podle jeho manželky potíže se žaludkem. Stačilo mu dát ránu do břicha a mohl zkolabovat,“ uvedl důvěryhodný zdroj, který nechce uvést jméno.

marie60 ( 9. listopadu 2011 15:01 )

Měl se svěřit své ženě s kým se měl setkat. A neměl se vůbec pouštět s tou exkuku a jejím exgaunerem do takového kšeftu...ted´ ho určo kryje černá zem.Jako místostarosta měl prachů snad dost.

marie60 ( 9. listopadu 2011 14:55 )

tuli1 ( 9. listopadu 2011 13:49 )

Asi už pr.dí do hlíny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa