Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Místostarosta Brna zmizel i s milionem v hotovosti?

Autor: Ondřej Požár - 
20. září 2011
13:43

Už jedenáctý den pátrá policie po pohřešovaném místostarostovi Brna-Židenic Aleši Vytopilovi (36). Ten u sebe podle dostupných informací měl v době zmizení údajně milion korun v hotovosti. Policisté to však s ohledem na pátrání nechtějí komentovat.

Vytopil zmizel v pátek 9. září večer v brněnském Mariánském údolí, kam přijel passatem v hnědé metalíze.

U tamní restaurace Eldorádo pravděpodobně nastoupil do cizího vozu a odjel. V té době už byl tři dny s přítelkyní Pavlou (28) spolumajitelem herny Pepé bar v Hrotovicích na Třebíčsku.

Vytopil prý zmizel i s velkými penězi

A ve své příruční pánské tašce měl prý značnou finanční hotovost. „Aleš údajně před schůzkou vybral 200 tisíc korun,“ upřesnil zdroj, který nechce uvést jméno.

Podle jiných neověřených informací a spekulací však místostarosta měl u sebe až milion korun v hotovosti!

„To by sedělo, pokud tu hernu v Hrotovicích kupoval v hotovosti. Pak u sebe mohl ten milion mít,“ dohaduje se zdroj, který Vytopila zná.

Nevěrný politik si údajně vydržoval tři milenky

A v případu zmizelého místostarosty vyplouvají na povrch i další pikantnosti. TV Prima přišla se zprávou, že Vytopilova přítelkyně Pavla pracuje jako společnice v brněnském nočním klubu!

Zdá se tedy, že předseda židenického místního sdružení ODS a někdejší šéf velké firmy Aleš Vytopil byl zřejmě muž několika tváří a žil dvojí život.

Na jedné straně úspěšný komunální politik a manažer, na druhé straně milovník hezkých žen, který je nevěrný své manželce Silvii.

Ta údajně pracuje jako koncipientka v advokátní kanceláři a po zmizení svého muže se psychicky zhroutila.

Podle TV Prima si místostarosta, který měl na radnici na starosti oblast výstavby, územního plánování, správy financí a evropských fondů, vydržoval tři další ženy.

Údajně je zahrnoval drahými dárky a každé z nich pořídil byt! A podle dostupných informací mezi ně patřila právě i Pavla, s níž rozjel podnikání v hrotovické herně.

rudyptak48 ( 21. září 2011 14:31 )

Nenávratně ztracen v modré mlze. Proč nehledáte ztracené děti?

tajna1509 ( 21. září 2011 11:29 )

liskabystrouska - mas pravdu a posvitila bych si na pratele Pavly takova co dela tuhle praci v klubu ma mnoho kontaktu do podsveti ...........

sosacek ( 21. září 2011 09:12 )

spíš blijec s ejvm1712..

sosacek ( 21. září 2011 09:08 )

Tak na to se nedá reagovat - to se dá pouze politovat..

gogo ( 20. září 2011 20:18 )

Adolescenti to ve svém věku nemají věru lehké...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa