Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmizelý politik Aleš Vytopil (36): Jeho milenka už má jiného!

Autor: Ondřej Požár, evakk - 
14. listopadu 2011
06:11

Tady byl ještě šťastný, napadne jistě každého při pohledu na fotografie z dovolené, na nichž je zmizelý brněnský politik Aleš Vytopil (36) s někdejší milenkou Pavlou a jejím synem. Dáma se ovšem podle svědků dva měsíce po zmizení svého milence vrátila k předchozímu partnerovi, s nímž má dítě.

Bývalý místostarosta Brna- Židenic, pohřešovaný od září, odpočíval se společnicí z nočního klubu v srpnu na Krétě. Pavla, jíž Vytopil údajně dal peníze na provoz dvou barů v Hrotovicích na Třebíčsku, fotky umístila na sociální síť. Bývalý místostarosta se pohřešuje od 9. září, kdy v Mariánském údolí v Brně nastoupil do cizího vozu a odjel pryč. Policie ho dosud nenašla a případ vyšetřuje pro podezření z vraždy.

Pavla se nedávno podle obyvatel Hrotovic vrátila ke svému příteli, s nímž má roční dítě. „Všechny to překvapilo. Spolu teď vedou obě provozovny, opět spolu žijí, i když ona na Facebook dává další fotky z dovolené na Krétě, kde byla s Vytopilem,“ říká zdroj z Hrotovic, který chce zůstat v utajení.

Podle něj Pavla také dál tajně jezdí do Brna pracovat jako společnice v nočním klubu, kde se zřejmě potkala i s Alešem Vytopilem. Přitom měl jet v říjnu na dovolenou s manželkou Silvií (36). Ta tvrdí, že se k ní chtěl manžel vrátit. „Není pravda, že bychom se měli rozvádět,“ zdůraznila v říjnu Silvie Vytopilová.

misuet ( 29. listopadu 2011 14:50 )

dominika: A ještě kdybys byla nějaká šílená dobrá známá, tak proč dotyčnou pořád nazýváš ku..a ? A nenapíšeš jméno ? .. Bejt tebou radši zalezu s těma tvejma kecama dopekel .. Myslím, že tím uděláš radost ne jen mě, ale i ostatním

misuet ( 29. listopadu 2011 14:48 )

dominika: Velmi blízká známá této rodinky ? To by z tebe děvče měli radost, kdyby věděli jak o nich píšeš .. Troufám si tvrdit, že o tom víš asi tolik co ostatní, tudíž nic ;) Takže bejt Tebou, tak sklapnu a držím krok .. Všichni o tom víte kulový a jenom šíříte moudra, takže radši sklapněte!

dynule ( 28. listopadu 2011 23:29 )

také jsem jedna která pozoruje co se děje,ale v článku bylo uvedeno,že se po dvou měsících vrátila zpět ,ale to není vůbec pravda protože se vráti již do 14dnů po zmizení Vytopila a vodila se za ručičky s Filipem. O malou se tady staral každou chviku někdo jiný. Filip je jen frajírek a pěkný křivák,rád jezdí do kasína,rád hraje automaty a jezdí do bordelu a také velice má rád peníze a hlavně když se může s nimi pochlubit.Pavla určitě taky není nijak čistá,když místostarostu tak rychle oplakala a našla si náhradu. Věřím tomu,že má v tom také prsty. A dále Radka než potkala Filipa byla podnikatelka bez jakýchkoliv problémů s automaty.Do Prahy odešla aby se dokázala od něho odpoutat,ale nevyšlo to.Jezdil za ní hodně často a hlavně ji pořád jen něco slyboval.Ona mu úplně propadla a řekla bych ,že ji i psychcky dokázal vydírat. Měl ji nechat ať si ze životem poradí sama.Ale to on né a ještě ji dotáhl zpět do Hrotovic,kde mu vedla hospodu,pak dotáhl i Pavlu. S tou začal žít a Radku si udržoval ve střehu a zase ji jen slyboval,že se k ní přestěhuje atd.Radka ho i přez to všechno strašně milovala a on to moc dobře věděl. Když Pavla Filipovi utekla do Brna stýkal se s Radkou ještě víc. Nevím co by si pomohla kdyby Vytopila zavraždila,on ji vlastně jen pomohl,když odlákal Pavlu,ale Filip dluží kam se podívá a je úlistnej jak had.Psali jste v článku,že Vytopil volal Pavle,že se ještě s Filipem nesetkal a Pavla říkala,že potom měl vypnutej telefon,proč tedy nezavolala Filipovi a nezeptala se jeho kde je nebo jestli se setkali.Je tady spousta otázek a na odpovědi si musíme počkat.Spousta lidí je tady nemá rádo,protože to byla pořád nějaká komedie.A Pavle se líbí asi ve Znojmě a také jezdí do Rakouska tam prý si vydělá hodně peněz - ráda se s tím chlubí. Takže když tak jsou v tom všichni.A teď jsem zvědavá jak dlouho potrá první reakce.

dominika83 ( 16. listopadu 2011 06:28 )

Nevím sice na co dojel,ale paní ku...a si nejspíš slušně nasušila a když se s ní chtěl rozejít,tak se ho raději zbavila a vrátila se na venkov,aby všem ukázala. Jenže opak se stal pravdou... Jako ku....u ji tam lidi moc neberou,takže zanechala obsluhy,kde se nejednou sjela z pervitinu a vrátila se ke své původní profesi,ale ne do Brna. Tam je odepsaná. Teď pracuje ve Znojmě v nočním clubu i se svoji kamarádkou Ivou. A děti? Ty jsou až na dalším místě... Ko chce kam.... A položím hlavu na kolej, jestli nemám pravdu. Jsem velmi blízká známá této "rodinky". Kocourkov jak má být.

spenatky ( 15. listopadu 2011 11:48 )

Šacuju to na milenku, proto si taky klidně narazila jiného. Ta totiž asi ví, že nebude muset nic vysvětlovat, nebude komu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa