Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

EXKLUZIVNĚ: Pražský zastupitel vařil pervitin!

Autor: puk, Kšim - 
1. března 2011
15:00

Zastupitel Prahy 9 Petr Müller (ČSSD) přímo ve svém bytě vařil pervitin! Jen v roce 2010 připravil pro feťáky 750 dávek! V pondělí byl s dalšími 11 lidmi zatčen. Ingredience na výrobu drogy měl uskladněn ve spíži mezi 'sunary' a výživami pro své malé dítě.

Dvanáctičlenný gang, který se zabýval výrobou drog a krádežemi aut, odhalili a pozatýkali v pondělí policisté. Petr Müller, zastupitel Prahy 9, který je mimo jiné členem komise pro školství, kulturu a sport, vyráběl drogy minimálně čtyři roky.

Zásahovka si pro něj podle našich informací přišla přímo do jeho bytu, kde nalezli i varnu. „Mohu potvrdit pouze to, že jsme v rámci akce zadrželi politika na komunální úrovni, o čemž jsme informovali příslušného starostu,“ řekl Blesku mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Kriminalisté se případem zabývali půl roku. A v pondělí si na gang, který vyrobil drogy za 1,5 milionu a nakradl dodávky za osm set tisíc, došlápli. „V rámci akce jsme zadrželi celkem osmnáct osob ve věku od třiadvaceti do šestašedesáti let. Z tohoto počtu bylo dvanáct hlavními členy skupiny, ostatních šest si do bytů přišli nakoupit drogu,“ řekl Hulan.

Dvanáct lidí bylo obviněno z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Osm z nich včetně Müllera skončilo v cele předběžného zadržení a je podán návrh na uvalení vazby.

evolucius ( 2. března 2011 18:22 )

...perníku...

gogo ( 2. března 2011 17:14 )

Přesně tak. Jsou rozlezlí všude. Jak metastázující rakovina. V tomto případě je to rakovina společnosti. Která by se měla radikálním řezem odstranit. Dokud není zcela pozdě....

anka ( 2. března 2011 15:55 )

' a nikdo nemá právo někoho kritizovat jenom proto že vyráběl PERVITIN"

pozzzor ( 2. března 2011 15:17 )

Blesk si tady vymýšlí nesmyslné a šílené případy a Vy joudové,nejenom tomu věříte,ale ještě na to diskutujete.Vy chytráci,vy jste všichni co jsou tady podepsaný úplně blbý!!!Nazdar a něvěř prosím tě všemu co dávájí v televizi

xenofobie ( 2. března 2011 13:31 )

Tohle je každýho věc jak si naloží se svím životem a nikdo nemá právo někoho kritizovat jenom proto že vyráběl PERVITIN,jsou tu jiný esa/úchyláci,atd...../ty jsou asi v pohodě že.....a co na tom že byl na obecním úřadě jeto stále stejný člověk jako každý jiný.Přestante kritizovat on už je potrestán dost až dost ......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa