Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dealerka ukryla heroin do hrnce s polévkou!

Autor: op, mivrk - 
11. března 2011
16:23

Detektivy z oddělení narkotik se snažila přechytračit dealerka (47) heroinu, pro kterou si přišli do jejího bytu v pavlačovém domě v brněnské čtvrti zvané Bronx. Omamnou látku, za kterou by utržila necelých 19 tisíc korun, ukryla obviněná žena do bublajícího hrnce na plotně!

„Prodejem drog jsem si přivydělávala, abych uživila početnou rodinu,“ přiznala po zatčení do protokolu. Neznámé narkomany vždy podle policie odbavovala na dvoře, kamarády si prý pozvala do bytu.

Když jí na dveře zabušili policisté, pohledem do kukátka zjistila, kolik uhodilo. A než stačili kriminalisté vybavení příkazem k domovní prohlídce vejít dovnitř, rychle drogy schovala.

Ženská zvědavost odhalila zločin

„Kolegové přemýšleli nad skrýší zakázaného opiátu. Nakonec vyhrála zvědavost vyšetřovatelky, která dealerce nahlédla pod pokličku. V hrnci s gulášovou polévkou plaval igelitový sáček s osmnácti heroinovými psaníčky!“ popsal objevení omamné látky policista Petr Nečesánek.

U ženy pak zasahující strážci zákona našli asi 2200 korun, které utržila za dvě již prodané dávky tvrdé drogy. Připravená pochutina tak schopné kuchařce podle policejního mluvčího může za nedovolenou výrobu a nakládání s omamnými a psychotropními látkami vynést až pětiletý pobyt za mřížemi.

 

 

 

 

muchojka ( 11. března 2011 16:35 )

....PRISTE TEN PYTLIK ALE MUSI ZATIZIT MORKOVOU KOSTI! TAK TO DELAVAM JA!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání