Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ožralý Rádl: Co si o něm myslí kolegové?

Video se připravuje ...
Autor: Eva Hofrichterová, mivrk - 
2. prosince 2010
09:38

Kroutil se opilý u tyče a teď má z ostudy kabát. Poslanec Aleš Rádl (ODS, 44) sice prohlásil, že se za své vystoupení v nočním podniku nestydí, jeho kolegové pro něj ale moc pochopení nemají. „Zapomněl, že je poslancem, a stal se obyčejným chlapem,“ komentoval to exšéf Senátu Přemysl Sobotka.

Minulý týden Rádl slavil a vymklo se mu to z rukou. V nočním podniku se svlékl do půl těla a mezi striptérkami tančil u tyče. Přestože je poslanec jenom člověk, zastává dobrovolně veřejnou funkci a má reprezentovat občany. To si myslí všichni Bleskem oslovení politici.

„Moje přítelkyně měla narozeniny, a tak jsme se vyrazili pobavit. Rozjeli jsme se a ona začala tančit na pódiu u tyče a pak mi řekla, ať jí k narozeninám také zatančím. Byla to legrace a nestydím se za to,“ komentoval Rádl svůj výstup. Vtipné to ale nepřišlo místopředsedovi ODS, ministrovi Pavlu Drobilovi. „No tak doufám, že se pobavil, mně to však příliš legrační nepřijde,“ komentoval Rádlovy tanečky.

Pravda je, že v tom Rádl není sám. Excesy pod vlivem alkoholu mělo v minulosti několik politiků. Exposlanec Petr Kott (ODS) nebyl kvůli podnapilosti ani schopný ve Sněmovně hlasovat. Jan Schwippel (ODS), který svým hlasem pomohl shodit Topolánkovu vládu, se opil tak, že nebyl schopný ze sebe dostat kloudnou větu. Delegát na sjezdu Strany Zelených Jan Šlechta zase proslul vystoupením, kde žvatlal o tom, jaký je milovník přírody a že je mu na sjezdu strany dobře.

Takhle to pan poslanec rozjížděl:

Video Aleš Rádl to pořádně rozbalil, příliš popularity si ale pravděpodobně nezískal - /YouTube/
Video se připravuje ...

Co si o politické etiketě myslí Rádlovi kolegové?

Petr Nečas (ODS) - premiér: „Konkrétní odpověď po mně nechtějte. Obecně684108:gallery:true:true ale mohu říci, že je někdy lepší se více kontrolovat, obzvlášť, když jste na exponovaném místě.“

Karolína Peake (VV) - poslankyně: „Poslanci jsou lidské bytosti, ale dbát na své vystupování by měli. Nemám chuť hodnotit soukromý život pana poslance Rádla, ale já se kontroluji.“

Zdeněk Škromach (ČSSD) - senátor: „Já pana poslance Rádla ani neznám, nevím, o koho jde. Zřejmě se nedokázal zviditelnit pomocí práce ve Sněmovně, tak to zkouší touto cestou.“

Ladislav Špaček - odborník na etiketu: „Je-li někdo obtěžkán veřejnou funkcí, tak ji má 24 hodin denně. Nemůže odpoledne skončit a být soukromá osoba. Kandidoval přece dobrovolně.“

Kateřina Konečná (KSČM) - poslankyně: „Od doby, co jsem poslankyně, se 684111:gallery:true:truesnažím kontrolovat. Když je nějaká příležitost, tak slavím v úzkém okruhu lidí. U poslance se to těžko omlouvá.

Přemysl Sobotka (ODS) - senátor: „Poslanec Rádl zapomněl, že je poslancem, a stal se obyčejným chlapem. Z jednoho piva se tak asi stalo deset. V uvozovkách ho obdivuji za to, co udělal.“

komentator ( 5. prosince 2010 08:35 )

Značně narudlá vizáž Sobotky spíše svědčí o tom, že tak jako ožrala Rádl není nepřítelem alkoholu.

sabartnok ( 3. prosince 2010 17:42 )

dobrý den anelam, nedá mi, abych v této souuvislosti necitovala Tomáše Baťu: "Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. HROZÍM SE DŮSLEDKU TOHOTO OMYLU. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic a nevydárat pracující." a já bych ještě dodala: adekvátně trestat zločince.

anelam ( 3. prosince 2010 13:45 )

Když všechny politiky hodíte do jednoho pytle,zatřepete,stále pak budete vytahovat jenom zloděje

sabartnok ( 3. prosince 2010 13:30 )

Je "jen" člověk, ale to jsme všichni a většina z nás toto nedělá. A Takový "člověk" jako je on poslancem být NEMŮŽE. Neměl by reprezentovat žádnou politickou stranu. I ty chudinky prodejné před ním vyklidili podium. Zřejmě i jim bylo nevolno.

xcarodejka ( 2. prosince 2010 16:23 )

tak by se neměli chovat jako opice.Byli vybraní z mnoha a přitom se pasují do lógru. Avšak dkyby to končilo těmi poskoky u tyče a pak nastalo slušné chování, tak OK, ale to těžko. Ono vše souvisí a jak tak v poslední době zjišťuji je častým jevem,když potkáme člvoěka ,který evidentně prostě si spletl židli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa