Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Členky a fanynky KDU-ČSL fotí kalendář a natáčí spot, ale...

KDU-ČSL chtějí ukázat v jiném světle zleva Jana Škrabalová (25), Zdeňka Tesaříková (27), Veronika Řiháková (22) a Marie Novotná (24). V náručí pochovaly autorku námětu na kalendář a rozpustilý spot Lucii Kmentovou (23).
KDU-ČSL chtějí ukázat v jiném světle zleva Jana Škrabalová (25), Zdeňka Tesaříková (27), Veronika Řiháková (22) a Marie Novotná (24). V náručí pochovaly autorku námětu na kalendář a rozpustilý spot Lucii Kmentovou (23).  (Autor: Michal Budík)
Autor: bum, jos - 
15. listopadu 2010
07:06

Nálepky nudné zkostnatělé partaje chce KDU-ČSL zbavit pětice mladých členek a příznivkyň této strany. O opaku chtějí přesvědčit kalendářem a rozpustilým spotem.

Holky v něm údajně »blbnou« na téma KDU-ČSL patří do Sněmovny. Spot se minulý týden natáčel v Praze, v Ostravě, v Brně a ve Velkých Bílovicích.

Přestože by aktérky rády pokořily všechny rekordy sledovanosti na youtube a na Facebooku, na velký odvaz to zatím nevypadá.

„Křesťanská demokratka se samozřejmě nahá fotit nebo natáčet nemůže. Tím by se totálně odrovnala,“ řekla Blesku autorka projektů, řadová členka KDUČSL Lucie Kmentová (23).

Hranicí, za kterou by podle svých slov rozhodně nešla, je odhalené rameno. V »jejím« kalendáři se političky ukážou v krojích. Obsah spotu ale úzkostlivě tajila.

husqarnowicz ( 15. listopadu 2010 21:08 )

Aby to bylo stylové, měly by mít nad rozkrokem svatozář.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa