Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena surově kope do koně, protože ji shodil!

Video se připravuje ...
Autor: jaj - 
11. února 2011
17:50

VIDEO: Má se o koně co nejlépe starat. Místo toho jednoho bila a dokonce ho kopala do břicha. Tak hrozně se ke zvířeti zachovala Martina E., ošetřovatelka Střední zemědělské školy v Lanškrouně. Video, na kterém koně týrá, se objevilo na internetu. Vzbudilo velké emoce..

Lidé byli opravdu pobouřeni. „Ta dáma na videu si vylévala vztek za svou neschopnost. Kůň má v očích naprosté zoufalství. Udělala bych jí to samé. Aby pochopila.“ To byl obsah jednoho z těch slušnějších komentářů. Někteří lidé neváhali a ihned podali na jezdkyni trestní oznámení. Další přeposlali video jezdecké asociaci.

„Ten snímek vznikl o prázdninách v roce 2009. Ošetřovatelka tehdy připravovala mladého koně na závody, ten ji shodil a ona to nervově neunesla. Ihned po tréninku jí byl kůň odebrán. Má už jinou jezdkyni. S tou dodnes závodí,“ řekl včera Blesku Jiří Hřebíček, vedoucí praxe Střední zemědělské školy Lanškroun.

Sama ošetřovatelka včera nepřišla do práce a telefon nebrala. Podle blízkých se nervově zhroutila z toho, jaké reakce video vyvolalo. Někteří lidé jí prý dokonce volali a slibovali, že jí dají pocítit to samé, čím ona častovala koně. „Dívka je temperamentní. Osobně jsem ale neviděl, že by někdy jindy kopala do koní,“ dodal Hřebíček. O incidentu věděl. „Video jsem viděl až včera, do té doby jsem netušil, že to bylo tak dramatické,“ dodal.

„Není to jediný případ, kdy se takhle chovala ke koním. Včera, poté co to video vidělo vedení učiliště, jí dali zákaz se ke koním přibližovat,“ řekla Blesku studentka školy.

ivuska1 ( 18. února 2011 15:27 )

TAk TY MAS DOST ! Kdo by se tady mel vzpamatovat , tak to jsi leda tak TY !!!

gabby ( 18. února 2011 05:31 )

Anelam* omlouvam se za`preklep

gabby ( 18. února 2011 05:30 )

Opravdu,anetam? Jako polechtani? Takze kdyz vas pokouse pes,taky to tak clovek citi? Neco jako polechtani,protoze je daleko vetsi nez ten pes? To je teda logika! Reakce/nazory nekterych lidi me opravdu zarazeji. Jako treba nazory Karmala...

barry3005 ( 17. února 2011 18:12 )

ty nazýváš tu pani svini , hm takhle se vyjadřuje jenom člověk, který je na pokraji lidskosti. Takže, zamysli se nad sebou. Ty miluješ jen své komické názory a možná sebe samého, ale určitě ne lidi a už vůbec ne zvířata. Protože přírodě nerozumíš.

ivuska1 ( 16. února 2011 16:44 )

souhlasim s tvym prispevekem Co to je za BESTII ktera se takhle krute chova ke zvireti. Ja bych ji to udelala take. Ta zenska je bezcitna mr.cha !!! Chudaci zvirata!!!

Zobrazit celou diskusi