Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brazilskému Fritzlovi uřízli hlavu ve vězení

Jose Agostino Pereira zneužíval 12 let vlastní dceru. Ve vězení ho popravili spoluvězni
Jose Agostino Pereira zneužíval 12 let vlastní dceru. Ve vězení ho popravili spoluvězni  (Autor: ČTK)
Autor: Jan Jedlička - 
11. února 2011
11:32

Přezdívali mu Zrůda z Maranhao. Jose Agostino Pereira (55) dvanáct let na izolovaném ostrově znásilňoval svou dceru a zplodil s ní 7 dětí. Ve vězení mu spoluvězni za trest během vzpoury uřezali hlavu.

Incestní zvrhlík byl zavražděn s ještě dalšími pěti vězni odsouzenými za pedofilii. Vzpoura vězňů vypukla v pondělí večer a trvala 15 hodin. Vězni si vlastními silami vyrobili zbraně z mříží od cel. Pereirovi a ještě dalším čtyřem trestancům uřezali ve vzteku hlavu. Informaci přinesl brazilský server Estadao.com.br.

Věznice leží 2250 kilometrů severně o Rio de Janeiro a její kapacita je 30 vězňů, avšak v době vzpoury v ní trestanců bylo 97! Jako výkupné za rukojmí žádali kilo marihuany.

Případ brazilského Fritzla

Pereiru zatkla policie loni v červnu. Na ostrově, ke kterému se dalo dostat pouze na lodičce, celých 12 let znásilňoval svou dceru. Žena ho opustila v roce 1998, v tu dobu incest začal.

Chlípník se svou dcerou zplodil celkem sedm incestních dětí (4 dívky a 3 chlapce ve věku od 2 měsíců do 12 let) a jednu z těchto dcer taktéž znásilňoval. Během vyšetřování se ke všemu přiznal. Žena a její děti byly silně podvyživené a jen stěží dokázaly komunikovat. Nikdo z nich neumí číst.

Případ byl okamžitě srovnáván s Rakušanem Josefem Fritzlem (75), který svou dceru Elisabeth potají držel ve sklepním bunkru, znásilňoval ji a plodil s ní děti necelých 24 let. Dostal doživotí.

 

pgga ( 13. února 2011 02:58 )

Super...tak tomu rikam spravedlnost! BRAVO!!!

golf33 ( 11. února 2011 16:29 )

Přesně tak to má být všude. Pedifilové, vrazi dětí, všem pomalu řezat hlavy. Nic jiného nezaslouží. Je to ta největší živočišná spodina. Už aby to dorazilo i k nám.

Zobrazit celou diskusi