Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Německý Fritzl znásilnil půlku rodiny

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: mivr - 
10. února 2011
19:01

Tak už i Německo má svého Fritzla. Detlef S. (48) znásilňoval nevlastní dceru (28) a zplodil s ní osm dětí, vlastní dceru (18) také zneužíval a obě nutil k prostituci. Na konci osmdesátých let sexuálně zneužil i adoptovaného syna. Všechny zneužívané děti ho teď žalují.

Ohavné a zvrácené chování Detlefa S., o kterém dlouho nikdo nevěděl, bude konečně potrestáno. Muž roky znásilňoval vlastní i nevlastní dceru. Obě dívky nutil prý i k prostituci a jimi vydělané peníze si potom bral.

V osmdesátých letech prý znásilnil i jednoho ze dvou adoptovaných synů. Policie se navíc domnívá, že muž zneužil i několik dětí v tamějších lesích v letech 1987 až 2001. V úterý zločince čeká soud.

Osm dětí za deset let

Detlef S. byl obviněn z několikaletého znásilňování dětí. Podle jejich výpovědí sexuálně zneužíval dceru své manželky, adoptovaného syna a vlastní dceru. S nevlastní dcerou navíc zplodil osm dětí, z nichž jedno, chlapeček Kevin, zemřelo v roce 2001 ve stáří tří měsíců na syndrom náhlého úmrtí kojence.

U zbylých sedmi dětí bylo podle testů DNA zjištěno, že jejich otcem je opravdu Detlef S. U Kevina se to teprve bude vyšetřovat. Všechny děti se narodily po roce 2000. „Často jsme se podivovali nad tím, kolik tam žije dětí,“ řekla sousedka.

Matka sedmi dětí zplozených s nevlastním otcem už s tyranem nežije. Našla ale dopisy své osmnáctileté nevlastní sestry, ve kterých se dívka vypisovala z bolesti, kterou zažívala, když ji otec zneužíval, a rozhodla se zakročit. Případ nahlásila ústavu sociální péče o mládež.

Číhal na cizí děti v autě?

Policie se nyní domnívá, že by Detlef S. mohl stát i za jinými znásilněními hlášenými z kraje, který leží čtyřicet kilometrů jihovýchodně od Bonnu. Kriminalisté si myslí, že obviněný muž znásilňoval v autě děti v letech 1987 až 2000.

Otřesný případ všem připomněl Josefa Fritzla (75) z rakouského Amstettenu. Ten byl v roce 2009 odsouzen na doživotí poté, co bylo prokázáno, že držel čtyřiadvacet let dceru Elizabeth ve sklepě svého domu a za tu domu s ní splodil sedm dětí.

15.1.1960 ( 30. října 2016 00:43 )

skurvy syn,žaškrtiť,vykastrovať,že táto zem nosí takýchto zločincov ,do kobky s ním nech ho zožerú za živa potkany nič iné si nezaslúži...fúj,fúj,fúj

15.1.1960 ( 30. října 2016 00:37 )

Len sa čudujem, že taký *** ešte žije,urobil peklo zo života veľa ľudom je to netvor v ľudskej koži a celý tento svet aj s tvorcami zákonov je impotentný,lebo nechá beštiu v ľudských podmienkach dožiť, ako je to možné, Rakúsko má nejeden prípad takejto zvrhlosti ale nečudujem sa veď aj Hitler bol Rakúšan...tajbl...

cocococo ( 11. února 2011 08:13 )

No to je jasny .Uz my prapredci rikali kdyz rezaly musulmany hlava nehlava a napichovali je na kul,ze Sasove a Branibori byli vzdycky uchylove.A to je teda co rict, v tehdejsi dobe ,kdyz se pro seknuti mecem nechodilo daleko.Vzdy slavnej "Nemec" -Hitler byl rakusak z Gm"undu od Velenic.Tak jakypak diveni.ze Nemci maji sveho "Rakusaka"?

mandat ( 11. února 2011 07:41 )

Je to takova mala vesnice a nikdo nic nevidel?????? Rika se,ze urady o tom vedely a nic nepodnikly.Hruza!

mandat ( 11. února 2011 07:39 )

To se take ptam....

Zobrazit celou diskusi