Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Když Dominik (8) trpěl, ona přebírala ocenění!

Autor: ap, Kjos - 
3. února 2011
11:46

Mučení, úpěnlivé prosby o pomoc a dokonce podezření na sexuální zneužívání v rodině! Nic z toho sociální pracovnici Lee Petříčkové (57) nestačilo k tomu, aby týraného Dominika zachránila a dostala z otřesných podmínek. Absurdnost celé situace pak dokresluje to, že Petříčková dostala od Českého olympijského výboru ocenění za práci s mládeží!

Rány po celém těle, vyhublá postava, ustrašené chování. Tak veřejnost spatřila osmiletého Dominika, kterému jeho rodiče udělali peklo na zemi. Sociální pracovnice Lea Petříčková tomu mohla zabránit. Kdyby chtěla...

Byla upozorňována lékařkou, sousedy, učitelem i chlapcovými příbuznými, že v rodině Dominika dochází k týrání. Navíc deník Rovnost upozornil na to, že Dominikův bratr sexuálně zneužíval jejich malou sestru! Tehdy mu ale bylo 12 let a policie případ odložila.

Zatímco v mnoha jiných případech spouští sociální pracovnice na rodiče hrůzu kvůli výchovnému pohlavku, Petříčkovou k jednání nevyburcovalo vůbec nic!

Přitom tato žena děti a jejich chování dobře znala. Podle zjištění deníku Aha! byla dlouholetou trenérkou reprezentace krasojezdkyň. Dokonce v roce 2009 byla Českým olympijským výborem zařazena mezi nejlepší trenéry České obce sokolské!

O holky na kolech se příkladně starala, na zmučeného kluka se ale vykašlala! Co prožíval zrovna Dominik, když Petříčková přebírala ocenění? Hrůza pomyslet.

Chlapec kvůli šíleným rodičům a "slepé" sociálce musel snášet chození v obuvi s hřebíky, fackování pro zábavu a hladovění. Když čas od času náhodou dostal najíst, skákal mu otec po břiše, dokud se nepozvracel a nepokakal...

denivka149 ( 10. února 2011 13:15 )

Drexlerova.Pavlina@seznam.cz

denivka149 ( 10. února 2011 13:13 )

Taky se připojuji k prosbě, taky bych mu ráda pomohla. Děkujirexlerova.Pavlina@seznam.cz

marketa ( 4. února 2011 17:45 )

At maji lide hrosi kuzi. Ale mit hrosi kuzi a delat na socialce a stim, ze prace je chranit deti...a pritom nechat dovolit tyrani ditete ...kdo vi, kolik deti byla zapomenuto, kdo vi kolik takovych Dominiku zustalo bez povsimnuti.

marketa ( 4. února 2011 17:43 )

Takovy clovek si nic z lidi delat nebude. Bylo ji jedno, co se dela Dominikovi a tak ji bude uplne jedno, zda se lide za ni otaceji. Mela by but adsouzena ajit sedet natvrdo! a na dlouho!

marketa ( 4. února 2011 17:40 )

Souhlasim Petrickova musi byt naprosta zruda, musela vedet o tyrani. Anebo vubec do prace nechodila? necetla spisy? Vubec by to chtelo proverit celou socialku!!

Zobrazit celou diskusi