Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dominik si sám musel prát v ledové vodě!

Chlapce týrali a mučili jeho rodiče. V nemocnici bojovali o jeho život.
Chlapce týrali a mučili jeho rodiče. V nemocnici bojovali o jeho život.  (Autor: Policie ČR)
Autor: Ondřej Požár, šim - 
11. února 2011
10:29

Osmiletý Dominik z Brna, jehož týrali rodiče hlady a připínáčky v botách, trpěl hůř než
zvíře. Tyrani, kterým u trestního soudu hrozí až osm let vězení, si z něj udělali živou hračku a otroka, který si musel sám prát v ledové vodě!

„Dominik se narodil na podzim roku 2002 devět měsíců po své sestře Lucii. Jeho rodiče od začátku věděli, že s ním nebude všechno v pořádku, že bude mentálně i fyzicky opožděný. Byl nechtěné dítě, proto ho týrali,“ řekl Blesku člověk, který rodinu zná, a chce proto zůstat v anonymitě.

Podle něj má chlapeček špatně vyvinuté chuťové buňky, takže jeho rodiče se bavili tím, že mu dávali jíst pálivé feferonky a chlapec nic necítil! „Do svých šesti let jedl ten kluk tak, že se často přejedl, protože nevěděl, kdy má dost. A když byl malý, tak býval oplácaný,“ popsal zdroj.

Trápení hladem prý vypuklo v době, kdy krkavčí rodiče začali upřednostňovat Lucii. „Ta je mazlíček. Jídlo dostávala přednostně ona a na Dominika už nezbylo. Otec a matka přece potřebovali peníze na chlast a cigarety,“ rýpl si jejich bývalý známý. Podle něj je týraný chlapec sice zaostalý, ale hodný.

„Oni ho stresovali tak, že se často v noci strachy pomočil a pokálel. Matka pak ráno hodila špinavé ložní prádlo a pyžamo do vany s ledovou vodou. V ní Dominik dlouhé hodiny stál a někdy až do večera po sobě pral!“ popsal zdroj otřesné podmínky v rodině tyranů.

Strůjcem všech hrůz byla podle něj zlá matka nešťastníka. „Ta to všechno vymýšlela. Její manžel Jirka pak bral vinu na sebe, on by na nic takového nepřišel,“ dodal bývalý rodinný známý.

ctenar ( 11. února 2011 23:07 )

dokola stejná fotka nzuboženého dítěte, ALE KDE JE FOTKA ZRŮD,CO HO MUČILY? NA TO MÁTE V BLESKU KRÁTKÉ DRÁPKY NEBO CO? UŽ VĚŘÍM, ŽE MÁTE FOTKY JEN OD TĚCH CELEBRIT, CO VÁM JE DOBROVOLNĚ POŠLOU - BARTOŠOVÁ A SPOL.

lysohlavek02 ( 11. února 2011 22:44 )

ať se z těch emocí neroztečeš a nezníčíš si klávesnici ty "hvězdo"..

pgga ( 11. února 2011 21:51 )

Hm..."chapu"..ze se stane ze kreatury s minimalnim IQ maji bohuzel pristup k internetu...ale Blesku...neni na case s tim neco udelat?

grisko ( 11. února 2011 21:48 )

Za tohle bych poslal rodiče i úřednici na Sibiř ať se tam upracují k smrti.

anasyi ( 11. února 2011 21:45 )

p.s.,,ucit cist by jste se meli Vy vsichni,kteri odpovidali na mou reakci.,, Anaj,ale nikdo Vam neodpovidal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání