Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Berlusconi měl rád lesbickou show, říká Ruby

Autor: evak, INT, Kšim - 
27. února 2011
16:22

Marocká tanečnice Ruby stále popírá, že by měla s italským premiérem Silviem Berlusconim pohlavní styk. Přiznala ale, že do jeho vily chodila často. Byla svědkem mnohých lesbických show, které nahé tanečnice pro premiéra předváděly. Ten si pak některé z nich odváděl do své ložnice. S Ruby noc strávil také, ale prý jen v dlouhém hovoru o politice - asi do čtyř do rána....

Osmnáctiletá Ruby, vlastním jménem Karima el-Mahroug, popsala svůj vztah k italskému premiérovi. Silvio Berlusconi nyní čelí obvinění, že jí platil za sex, když bylo Ruby teprve sedmnáct let. Břišní tanečnice marockého původu se však stále drží svého tvrzení, že mezi nimi nebyl nikdy žádný sexuální kontakt. Na druhou stranu nepopírá, že do jeho vily chodila často.

Při jedné příležitosti byla mezi třicítkou dívek, které byly pozvány k Berlusconimu na večeři, po níž následovala párty na jeho podzemním tanečním parketu. "Jakmile jsme se po jídle dostali všichni dolů, začala si nějaká děvčata sundavat spodní prádlo a dávala všem ostatním při tanci na odiv svá nahá těla. Já jsem předvedla jen břišní tanec pro premiéra, při kterém se mi tak akorát vyhrnulo tričko, aby bylo bříško vidět," vypráví Ruby o jedné párty v Berlusconiho vile.

"Byly tam modelky, tanečnice, samé krásné ženy. Jakmile noc postoupila, skončily některé úplně nahé, při čemž se spárovaly a začaly předvádět lesbickou show. Na to všechno se premiér i se svými přáteli pozorně díval," dodává. "Když jsem šla pak do ložnice, viděla jsem, jak k němu míří dvě hnědovlasé dívky z večera."

Tyto večírky se konaly v honosné Berlusconiho vile ve městě Arcore na severu Itálie. Městu se teď přezdívá Hardcore, právě kvůli Berlusconiho extempore s krásnými ženami.

Za první návštěvu 200 000 Kč

Ruby také řekla, že její první návštěva u premiéra byla na Sv. Valentýna. "Byla jsem tam s kamarádem, který mi ale neřekl, na jaký večírek jdeme. Řekl jen, ať se obléknu elegantně." Když zjistila, že jejich hostitel je premiér, byla ohromena. Berlusconi k ní hned přišel a řekl jí, že je moc krásná.

"Řekl, že mám skvělé nohy a smyslné rty. Pak mě vzal do své pracovny. Prý slyšel, že mám nějaké rodinné problémy, a tak mi dal obálku." V obálce bylo v přepočtu 200 000 korun!


V noci po tomto zážitku, se chtěla Ruby převléknout v přidělené ložnici, když v tom se ozvalo zaklepání. "Byl to Silvio, přisedl si ke mně na postel. Tu noc jsme mluvili asi do 4 do rána. Jen o politice."

Ráno jí Berlusconi volal. "To jsem já, Silvio. Jsi spokojená s penězi, které jsem ti dal?" zeptal se hned. "Řekla jsem mu, že ano, ale nechápala jsem, za co mi je dal. Odpověděl, že se mi jen snaží pomoci. Pak to položil." Nebyl to však jeho poslední telefonát. Mobil zvonil denně. Dle policejních záznamů jí volal 67krát za 71 dnů. Ruby ale přiznává, že ve vile byla jen osmkrát při výjimečných událostech.

Bunga bunga viděl u Kaddáfího

Z policejních přepisů vyšla na veřejnost věta, na kterou se snažil Berlusconi Ruby nalákat do své postele. "Když se přidáš k Bunga bunga, změní se ti úplně celý život." Ruby k tomu dodává, že si okamžitě dovedla představit, co Bunga bunga párty znamenaly.

"Silvio mi pak řekl, že Bunga bunga je harém, který viděl u svého kamaráda Kaddáfího, kde se všichni měli svléknout a dopřávat si 'tělesná potěšení'. Toho jsem se odmítla zúčastnit," odmítá s dotčeným výrazem Ruby.

I když Ruby stále dokola opakuje, že sex s premiérem neměla, státní zástupce si myslí opak a doufá, že to v dubnu u soudu v Miláně prokáže.

mr.remy ( 28. února 2011 08:35 )

chlapi........ruku na srdce.........kdyby si to před Vámi dělalo několi lesbiček, komu by se to proboha nelíbilo? Kdo by se nechtěl přidat? Tipuju, že tak 4% mužské populace.

chuda.kostelni.mys ( 27. února 2011 18:01 )

Aby jste si neukousl ten jazyk, Berlusconi

Zobrazit celou diskusi