Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

O Berlusconiho jsme soutěžily nahé, říká marocká tanečnice

Marocká tanečnice tvrdí, že dívky v Berlusconiho harému soutěžily o jeho přízeň
Marocká tanečnice tvrdí, že dívky v Berlusconiho harému soutěžily o jeho přízeň  (Autor: Reuters, ČTK)
Autor: ČTK, oj - 
18. února 2011
21:08

Dívky v rouše Evině soutěžící ve vyzývavosti gest - tak popsala večírky u Silvia Berlusconiho marocká tanečnice, která je ústřední postavou nejnovějšího sexuálního skandálu italského premiéra. Sama se prý ovšem chovala mravně.

Karima Mahrúgová, používající uměleckého jména Ruby, se se svými údajnými zážitky v Berlusconiho soukromé vile u Milána svěřila dnešnímu listu La Repubblica. "Po večeři jsme scházeli do haly v přízemí a začínala bunga bunga (jak se večírky nazývaly)," řekla dívka, kvůli které má jít Berlusconi v březnu před soud. Je podezřelý z placeného sexu s ní, když ještě neměla osmnáct, a z pokusu o zneužití moci. Premiér obvinění odmítá.

Berlusconiho inspiroval libyjský vůdce Muammar

"Všechny dívky byly nahé a měla jsem dojem, že mezi sebou soutěží ve stále vyzývavějších sexuálních gestech, aby si jich Berlusconi všiml," tvrdí "Ruby".

S Berlusconim se prý poprvé setkala v únoru 2010. "Ten večer mi vysvětlil, že bunga bunga je harém, pro který mu poskytl inspiraci jeho přítel (libyjský vůdce Muammar) Kaddáfí a kde jsou dívky, které se svlékají a poskytují mu 'tělesné slasti'. Předseda vlády mě zavedl do své pracovny a dal mi na srozuměnou, že můj život by se mohl úplně změnit, kdybych se bunga bunga zúčastnila," řekla dívka deníku.

Prohlásila, že napoprvé to odmítla, ale šla k Berlusconimu podruhé v březnu; oblečení si prý ale nechala. "Nesvlékla jsem se a nedělala jsem žádnou sexuální exhibici. Byla jsem jediná dívka, která si nechala šaty, a abych tam k něčemu byla, občas jsem premiérovi přinesla (limonádu) Sanbitter."

Berlusconi, kterého nedávno kvůli jeho slabosti pro mladé krásné ženy opustila manželka, jakékoli pochybení v "případě Ruby" popírá. Řekl, že "není svatý, jako ostatně nikdo", a ty, kdo ho obviňují, označil za puritány. Zdůraznil, že s nezletilými dívkami poměr neměl a za sex nikdy neplatil.

Po rozchodu s manželkou prý navázal stálý citový vztah s jednou ženou, která byla dost často i na jeho večírcích "a zajisté by nikdy nepřipustila, aby se na večeři nebo po ní odehrávaly ty absurdní věci, o nichž některé noviny spekulovaly".

paja296 ( 18. února 2011 23:01 )

"MRAVNOST NADEVŠE"

Zobrazit celou diskusi