Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Berlusconi za mříže, jeho Ruby k oltáři?

Autor: INT, ap - 
16. února 2011
13:53

Pomsta bývá sladká. A verdikt nad Silviem Berlusconim, který je postaven před soud pro podezření ze sexu s nezletilou Ruby, vynesou tři soudkyně. K jeho smůle ani jedna z nich se nezúčastnila párty, na nichž italský premiér bohatě odměňoval desítky svých půvabných obdivovatelek. Hrozí mu až 15 let za mřížemi. A jeho nezletilá milá Ruby? Bude se vdávat. Berlusconiho si ovšem nebere.

Soudní proces s Berlusconim má začít v Miláně 6. dubna. O urychleném zahájení procesu, který už nyní hýbe Itálií, rozhodla také žena. Soudkyně Cristina Di Censa. Obžaloba již obstarala na šest set stránek důkazů.

Berlusconi k soudu, Ruby k oltáři

Berlusconi čelí obvinění kvůli podezření ze zneužití sedmnáctileté marocké tanečnice Ruby. Té měl za sex platit. Placení za sex dívce pod osmnáct let je v Itálii trestným činem. Berlusconimu hrozí celkem až patnáct let ve vězení. Tři za placení a šest až dvanáct let za zneužití.

Italský premiér zvyklý na přízeň desítek krásných žen navíc jistě nelibě nese i skutečnost, že během neděle za jeho odstoupení demonstrovalo po celé Itálii na milion naštvaných Italek. A mladičká Ruby?

Už dosáhla osmnácti let a bude se vdávat. Za osmačtyřicetiletého podnikatele. K soudu se nechce vyjadřovat. Prý nemá tolik času, aby ho ztrácela řečmi o Berlusconim.

jilyan ( 16. února 2011 23:29 )

Vždyť říkám, že mě chybět nebude.

jilyan ( 16. února 2011 15:27 )

Doufám, že soud bude spravedlivý. Tenhle politik mi chybět nebude. Vždy mi byl nepříjemný. A o té jeho Ruby se nemá ani cenu vyjadřovat.

Zobrazit celou diskusi