Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Luxusní prostitutka popsala Berlusconiho harém

Autor: INT, ap - 
27. ledna 2011
21:05

"Berlusconiho palác byl obsazen d*vkami." Tak popisuje jedna z dívenek, které se účastnily sexuálních hrátek s italským premiérem, jeho pravidelné dýchánky. Luxusní prostitutka Patrizia D'Addario promluvila.

„Na stole mnoho láhví nejdražšího šampaňského a kousky horké pizzy. Přicházejí ještě nějaká další děvčata, lesbický pár a prostitutky,“ popsala luxusní prostitutka Patrizia detaily ze společenských dýchánků italského premiéra Berlusconiho. Silvia Berlusconiho chtějí odvolat. Ale není to jen závist? Protože pánové, kdo z vás to má.

Nevěřila jsem vlastním očím

"Na úvod se s námi všemi políbí. Mnoho z nás už zná. Promítá se dokumentární film, který Silvia Berlusconiho oslavuje. Všichni v něm zpívají „Jak dobře je, že máme Silvia.“ Přidáváme se a refrén La Ola, La Ola burácí celým palácem.

„Bylo to jak v tureckém harému,“ nevěřícně kroutí hlavou i zkušená luxusní prostitutka Patrizia. „Silvio se rozvaloval na pohovce a všechny dívky jsme mu byly zcela k dispozici. Zažila jsem mnoho, ale aby dvacet žen obskakovalo jednoho muže, bylo i pro mě novinkou.“

Žertující lesbičky

Lesbičky si spouští své podvazky a žertují s Berlusconim. „Silvio, půjdeš s námi o víkendu cvičit do fitcentra? Slíbil jsi nám to.“ Berlusconi se nenechá zaskočit a obrací se na nás. A co vy děvčata, půjdete s námi? Půjdeme na masáž, odpočineme si, užijeme spoustu zábavy.“

Berlusconi často působil jako malé dítě, které právě dostalo lízátko v lunaparku, uzavřela popis šéfa Itálie Patrizia. Miloval, když mě hladil mezi stehny, a donekonečna mi opakoval. „Jak jen máš překrásnou kůži.“

Některé Berlusconiho holčičky

Patrizia D'Addario – luxusní prostitutka. Ta, která Silvia zradila a promluvila o jeho hrátkách.

Stefania Prestigiacomo tak jako český kandidát na Nobelovu cenu míru Michael Kocáb „pracovala“ i ona jako ministryně pro životní prostředí. Ještě předtím si střihla roli ministryně pro rovnoprávnost.

Camilla Ferranti – televizní herečka, na novoroční párty pořádané Berlusconim byla jednou z padesáti dívek, které dostaly 2000 euro (50 000 Kč) na ruku, aby si něco hezkého koupily.

Eleonora Gaggioli – Berlusconi prosadil kandidaturu této blonďaté herečky do parlamentu EU. Jeho manželka ji označovala za nestydatou potvoru.

Angela Sozio – další kandidátka do evropského parlamentu. Zúčastnila se soutěže Big Brother.

Barbara Matera  – televizní hlasatelka. I ji odměnil Berlusconi za její služby Evropským parlamentem.

Noemi Letizia – dívka, která celou aféru kolem Berlusconiho hrátek rozpoutala. Při narozeninách svých osmnáctin se vyfotila se Silviem při skleničce sektu a vzápětí se objevilo podezření, že ji jako nezletilou Berlusconi sexuálně zneužíval. Poté začaly vycházet na povrch detaily…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kajakosik ( 25. února 2011 08:45 )

Meli sme tu harem-dali nam to darem stop

jakub-moravec ( 29. ledna 2011 01:24 )

Žirafo, tvoje slovíčka tu někde vypadly?

zirafa ( 28. ledna 2011 23:01 )

kolemjdouci_clobrda ( 28. ledna 2011 09:02 )

fotky Topolánka s obnaženým moudím

jakub-moravec ( 27. ledna 2011 23:02 )

djaba: Ty brďo! To já jsem ve výhodě, já manželku nemám a proto mi to nemá kdo zakázat se tam jít podívat. Harémy, to bylo vždy moje, aspoň v mé fantazii. A máš na počítači heslo? Aby ti manželka nedělala problémy že si tu libujeme v harémách. Já když jsem byl ještě ženatý a manželka mě držela pěkně na uzdě a hlídala každý můj krok aby někde nezahnul, tak jsem si říkal, žít třeba v Turecku, budu mít manželek víc a hned budu mít harém. Ale harém s prostitutek by nechtěl, k tomu by musel mít opavdu balík, ale já myslel na harém z lásky. Viděl jsem jednou dokumentární film o jedné rodině v Americe a on měl 3 manželky, legálně, tam za velkou louží v zemi neomezených možností je možné téměř všechno. Oni žili spolu jako jedna rodina. Tak něco takového by také chtěl. Když ty 3 ženy se dohromady shodli a nebyli si navzájem žárliví, tak takový život to je potom jako ráj na zemi. Denně mohl mít group sex ve třech, to tam v tom filmu nebylo.Zjistil jsem, že je to tam v Americe opravdu legální, pokud všichni se na tom tak dohodli. Trestné by to bylo jedině tehdy, kdyby on se oženil po druhé s jinou ženou a ta první o tom nevěděla. Tak za to je vězení. Teď si o tom domácím harému můžu akorát nechat zdát.

Zobrazit celou diskusi