Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nezletilá prostitutka v Berlusconiho vile

Autor: ČTK, rvs, mivrk - 
27. ledna 2011
16:54

Italský premiér Silvio Berlusconi (74) má na krku další děvče pod zákonem! Bujarých večírků v jeho rezidenci se měla účastnit tehdy nezletilá Iris, která se podle vyšetřovatelů živila jako prostitutka. Pokud se dokáže, že měl pohlavní styk s nezletilými děvčaty, hrozí mu šest měsíců až tři roky za mřížemi.

Iris Berardi, kterou vyšetřovatelé označili za "notorickou prostitutku", se narodila v prosinci 1991 a v době, kdy nejméně dvakrát v listopadu a prosinci 2009 navštívila dvě Berlusconiho rezidence, byla nezletilá. Odhalit se to vyšetřovatelům podařilo pomocí lokalizace jejího mobilního telefonu.

Berlusconiho skandál Rubygate

Italský premiér je od konce prosince vyšetřován v takzvané aféře Rubygate. Údajně platil za intimní vztahy s Maročankou Ruby, která byla v té době nezletilá. To je v Itálii trestný čin. Ruby přiznala, že od Berlusconiho dostala několik tisíc eur. Přesto tvrdí, že s Berlusconim nespala.

Kromě placených intimních styků s nezletilou je premiér rovněž podezříván, že zneužil svého služebního postavení a dosáhl propuštění Ruby zadržené za údajnou krádež. Milánská prokuratura ve středu předala výboru italského parlamentu nové dokumenty, aby podpořila svou žádost o povolení k prohlídkám kanceláří, jež spadají pod Berlusconiho pravomoc.

Platil dívkám za sex?

Tři prokurátoři vyšetřující aféru Rubygate sepsali přes 220 stránek se svědectvími a novými telefonními odposlechy. V polovině ledna, kdy prokurátoři parlamentní komisi o povolení k prohlídkám požádali, předali parlamentu téměř 400 stránek dokumentace. Komise se má vyslovit v nejbližších dnech. Soudci tvrdí, že mají důkazy o tom, že Berlusconi dával mladým dívkám za sexuální služby peníze a poskytoval jim zdarma byty.

"Nemám k tomu co říci, je to skandální," prohlásil Silvio Berlusconi. Šéf vlády i Ruby již dříve shodně popřeli, že by spolu měli intimní vztahy. Berlusconiho podpořil i jeho hlavní spojenec Umberto Bossi z Ligy severu: "Je to jen bouřka, která zase přejde, jsou to jen lejstra," vyjádřil se k novým dokumentům prokuratury.

gabriela29 ( 27. ledna 2011 21:04 )

Divím se těm slečnám, že šuk... takovýho starýho dědka. Není nad to si zadovádět s mým pěkně rostlým mladým voňavým chlapem s velkým pérem

paja296 ( 27. ledna 2011 17:49 )

No jo chlapče,za potěšení se platí někdy i dvakrát.

Zobrazit celou diskusi