Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dcera proutníka Berlusconiho: Stejně mám tátu ráda!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mivr - 
22. prosince 2010
15:04

Barbara Berlusconi (26), dcera italského premiéra Silvia Berlusconiho (74), který se spíše než politickými prospěšnými kroky proslavil aférami s mladými modelkami, magazínu Vanity Fair řekla, že svého otce miluje, i když nesouhlasí se spoustou věcí, které tatínek dělá.

Dcera Berlusconiho a jeho druhé ženy Veronicy Lario (52) americkému prestižnímu časopisu Vanity Fair řekla, že občas nesouhlasí s jeho politickými názory a akcemi, ale miluje ho i tak.

„Obdivuji ho za to, co dokázal, ale po těch epizodách to má trochu hořkou pachuť. Nevím, co si o tom mám myslet. Je jasné, že s tímto chováním nesouhlasím. Snažím se ale věřit svému otci,“ přiznala Barbara, která je nejstarší ze třech politikových dětí. Silvio má ještě dceruEleonoru (24) a syna Luigiho (22).

Platil za sex?

Italský premiér Berlusconi (74) byl loni v dubnu propírán médii po celém světě, jelikož zažíval velice podivný vztah s osmnáctiletou modelkou Naomi Letizia, která předvádí spodní prádlo.Údajně jí měl platit za sex. Stejně tak to prý bylo s marockou břišní tanečnicí Karimou El Mahroug (18), se kterou byl spojován minulý měsíc.

Částky za to, že s ním dívky chodily do společnosti, a pak mu daly svá těla, se měly pohybovat v řádech desítek tisíc euro. Politik ale všechna nařčení ze sexuálních styků s mladými dívkami popírá.

„Myslím si, že slabost otce ovlivňuje i v profesním životě. Někdy mě mrzí, jak se o něm píše a mluví. Přeci jen toho pro naší zemi udělal hodně, s láskou a pýchou. Všichni jsme zranitelní. Byla by škoda, kdyby si ho lidé pamatovali jen kvůli jeho úletům,“ uzavřela Barbara.

 

Zobrazit celou diskusi