Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexuální záliba italského premiéra: Bunga bunga má sošku

Autor: INT, pf, koj - 
4. listopadu 2010
19:13

Itálie si střílí ze svého premiéra, který v posledních dnech čelí jednomu skandálu za druhým. Berlusconiho (74) oblíbená sexuální praktika – tzv. bunga bunga, o které v médiích mluvila jedna z jeho mladých milenek, marocká tanečnice Karima Keyek (17) – inspirovala italského umělce Marca Ferrigna, k vytvoření miniaturních figurek.

Silvio jako nadřazený samec, který v kůži afrického kmenového náčelníka občas vyžaduje masáž řitního otvoru několika ženami (bunga bunga), vypadá poněkud utrápeně.

Nadia dostala 250 tisíc za dvě noci

Možná se v jeho výrazu odráží skutečnost, že k soudu řešícímu teď údajné kuplířství jeho dvou přátel přišla svědčit další žena, která premiérovi poskytovala své sexuální služby za peníze. A výmluvnost Nadii Marci (28), která byla v Berlusconiho vile spolu s dalšími 25 dívkami, se hned stala vděčným tématem veřejné diskuse. Nadia totiž před soudci řekla, že jenom jí italský šéf vlády za dvě noci plné sexu zaplatil 250 tisíc korun! Nutno podotknout, že Silvio je gentleman, který prostitutce platil na ruku...

balin ( 5. listopadu 2010 09:28 )

asi to bude tým, že dávno pochopili to, čo my aj vy ešte stále nie: miesto neho by prišiel ďalší lump

street ( 5. listopadu 2010 08:49 )

alex0800 ( 5. listopadu 2010 06:58 )

Jak může být premierem i třeba banánistánu takový úch*l, to asi nikdo normální nepochopí.. Kohokoliv jiného by ty aféry semlely, jen tento ubožák, ustojí cokoliv.. Korupce, kuplířství, daňové úniky a jiné zločiny, za které by si kdokoliv jiný šel sednout na velmi pěkně dlouho.. Berlusconi asi drží u huby nějaké soudce, aby si udržel spravedlnost na své straně..

odol ( 5. listopadu 2010 04:25 )

Poznám viacerých ľudí,ktorí by mu to urobili možno lepšie a z výraznou zľavou.Po polsky sa im hovorí:labužnik konečnikówy. Ja by som si to nedal.Vždy keď sa mi niekto plietol okolo ,,výfuku,, vždy som rázne zakričal podobne ako lesní robotníci,keď spúšťajú do doliny vyrúbané stromy:Varúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!! Pamätám sa ako raz náš obvoďák-doktor predpísal jednému buz,íkovi akýsi strašný nápoj s ktorého sa strašne p.os@al.Keď sa ho setrička pýtala,že na čo,povedal jej:No aby správne pochopil načo má človek r.iť!!! Možno by takáto lacná kúra pomohla aj Silviovi,lebo naše transformované zdravotníctvo už vyliečilo aj ťaššie diagnózy.

Zobrazit celou diskusi