Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rodiče, kteří týrali Dominika, utíkají!

Autor: Ondřej Požár, Michal Budík - 
10. února 2011
11:02

Vyhnala je hanba, nebo zametají stopy? Rodiče, kteří u soudu v Brně čelí obžalobě z týrání syna Dominika (8), zmizeli! Z pronajatého domu v Oslavanech na Brněnsku, kde podle informací Blesku žili od loňského podzimu, se v úterý v noci odstěhovali.

Zůstala po nich jen nacpaná popelnice a igelitka plná lahví od vodky, kterou podle sousedů tak rádi hlavně v noci popíjeli. „Přes den nechodili skoro vůbec ven. Paní šla občas nakoupit, ale jinak jsme je neviděli. A poslední dva týdny si asi nechávali vozit jídlo domů, protože vůbec nevycházeli. Celou dobu, co tu bydleli, se s nikým nebavili,“ řekla Blesku sousedka.

Podle ní se Lucie (32) a Jiří D. (34), kteří nechtěného syna Dominika trýznili hladem a do bot mu dávali připínáčky, přistěhovali do hornického městečka na Brněnsku loni v říjnu. „Občas tu na víkend měli asi desetiletou dceru. Když se sem stěhovali, tak ta paní majitelce domu říkala, že nemůže mít děti a potomky má jen manžel z prvního manželství,“ uvedla sousedka.

U soudu budou hrát divadlo

Podle dalšího souseda jsou krkavčí rodiče mazaní, protože k soudu půjdou s promyšlenou strategií: „Slyšel jsem, jak si na dvorku povídají o tom, že ze sebe budou dělat blázny, aby se dostali do psychiatrické léčebny a vyhnuli se tak vězení!“ tvrdí senior, který nechtěl uvést jméno. Jiří D. podle něj do práce nechodil a jeho žena Lucie se neúspěšně ucházela o místo v oslavanském Dělnickém domě. Mezi sousedy neměli dobrou pověst a ani oni netuší, kam tyrani zmizeli...

panenka08 ( 16. února 2011 12:03 )

Zajimalo by mne, jestli takovehle diskuze k necemu sou. Jestli je vubec ctou ti kteri maji moznost neco menit. Temer kazdy den je v novinach dalsi a dalsi zneuziti ci tyrani ditete, nakonec si reknete: " uz zase", ale co z toho, kdyz nemuzete temer nic delat. Tresty za tohle sou smesne nizke, Podminku kterou uz jednou za tyrani dostali ( nechapu jak mohl soud dat jen podminku), ktera je uz promlcena, takze zacinaji s cistym stitem. Po kazde slysite kolik jim hrozi let, ale nakonec jdou domu nebo na podminku. Stasne se chlubime, ze sme v Evropske Unii, ale v tomhle sme sto let za opicema. Proc detsky zivot a hlavne stastne detstvi je dulezite jen pro nas obycejne lidi se zdravym rozumem? Chtela bych jeste pozadat redakci blesku, jestli muzou zverejnit jak se Dominicek i jeho sestra maji dnes.

janc ( 14. února 2011 14:02 )

tak tie svine akoze rodicia si behaju po slobode,je mi z toho zle....a nakoniec ani do basy nepojdu a budu chciet Dominika spat a este sa hadam aj dopracuju k penazi co sme mu nazbierali,spiny,hajzly nech skapu

eli123 ( 14. února 2011 00:33 )

jo a jeste neco ...socialni pracovnici nam ukazali a ty svine rodice ne,ze????Opravdu SUPER....

eli123 ( 14. února 2011 00:27 )

A take nechapu proc nenapsali jeji jmeno co mela za svobodna,aby vsichni vedeli o koho jde!!!!

eli123 ( 14. února 2011 00:25 )

Az teprve dnes jsem se dozvedela tuhle hruzu a na co jsem neprisla Tahle svine,kdyz jsme byly male deti byla ma sousedka.Bydlela vedle ve vchode a jako mala to take nemela zrovna nejlehci,ale tohle bych nikdy necekala,ikdyz v takovych pripadech se to vetsinou na nekom odraziCo dodat zrejme bych ji nedala za mrize,ale mucila bych ji tak az by to nevydrzela,ponevadz at uz ji stat udela cokoliv,tak to bude malo!!!!!!!!Jsem z toho totalne v soku!!!!Nemam uz ani slov jen doufam,ze je chytnou a neco s tim udelaji chudaci deti!!!

Zobrazit celou diskusi