Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Šprti Pegboard Nerds vystoupí poprvé v Česku: Dánsko-norské duo míří do Prahy

Pegboard Nerds vystoupí poprvé v Praze 14.4. 2018.
Pegboard Nerds vystoupí poprvé v Praze 14.4. 2018.  (Autor: Beatdown Agency)
Autor: shp - 
30. ledna 2018
16:35

Jejich sound je hodně osobitý a nezaměnitelný. Dánsko-norská dvojice Pegboard Nerds si na elektronické taneční scéně vybudovala svojí rozmanitou produkcí čítající žánry jako brostep, trap, bass house, glitch-hop i hardstyle tracky pověst originálních hudebníků. Tito šprti nyní konečně zamíří i do Česka.

Norský DJ Alexander Odden a jeho dánský kolega Michael Parsber založili Pegboard Nerds v roce 2011. Názer formace je anagramem jmen jejích členů. Během následujících let si získala na elektronické taneční scéně značné renomé. V roce 2015 se díky spolupráci s bass house matadorem Jauzem stali Pegboard Nerds světoznámými. Jejich track Get On Up byl jedním z nejhranějších EDM songů roku.

Hit Superstar, na kterém se podílel i NGHTMRE a Krewella, získal ohodnocení N.1 dubstep song května na Beatport Dubstep Charts. Jejich domácím labelem se stal Monstercat, na kterém vydali nespočet tracků. Během své kariéry vystoupili Pegboard Nerds na akcích jako Tomorrowland nebo Electronic Love Festival. V Česku vystoupí poprvé 14.4. 2018 v pražském klubu Storm.

DALŠÍ INFORMACE O AKCI NALEZNETE NA JEJÍM OFICIÁLNÍM FACEBOOKU

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi