Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Skrillex to drtil v Praze: Diktát přísných wobblů dopadl na jedničku

Autor: shp - 
26. srpna 2016
15:45

Král nefalšovaného brostepu, úderných wobblů, lámaných beatů a koketa s popmusic dorazil do Prahy. Jakmile přišel za mixpult za doprovodu vřískajících davů, umlčel nevěřící, potěšil fandy a z mas v novém partyplacu Pragovka udělal jednu velkou saunu.

Skrillex pokřtil industriální Pragovku ve velkém stylu. Kdo má rád dubstep a jeho podstyly, stejně jako příbuznou muziku, a dorazil, byl hudebně ukojen. Kdo zůstal doma, ten může litovat, že se nepřišel vyhopsat na hodně vydařenou party.

Na místo činu jsem dorazil v deset večer. Vzhledem k tomu, že byl čtvrtek, byl to takový pracovní reset. U vchodu žádná dlouhá fronta, odbavení k dubstepovému letu proběhlo rychle. V areálu jsem omrkl fireshow a ocenil spoustu rychlého občerstvení.

I já do sebe hodil párek v rohlíku a ocenil přítomnost jídla. Ne všichni byli vyjetí a stav navozený alkoholem je potřeba krotit jídlem. Zde si na své přišli všichni. Zároveň ani u barů nebyly fronty a vše pořádně odsýpalo tak, aby si člověk užil muziku, za kterou vyrazil.

Když jsem se prodral zpocenými davy na dancefloor, valil to už za mixpultem Wiwek se svým jungle terrorem. Moc dobře si byl vědom svého místa v line-upu, tak to nepřeháněl. Příjemný setík, ale byl to předvoj toho, co má přijít.

Jakmile dorazil Skrillex, davy se semkly co nejblíže pódiu a jelo se pořádně od podlahy. Rovnokšilťáci si jeli svoje „hej hou“, ostatní skákali a já nasával atmosféru. Mezi prvními tracky zazněl v hodinu a půl trvajícím setu Jack Ü & Justin Bieber – Where Are Ü Now. Jack Ü je samozřejmě projekt Skrillexe a Dipla.

Ano, je to s Justinem Bieberem, ale v rámci popu snesitelná věc. Rozhodně lepší než zbytek Bieberovy tvorby. Set provázely hodně vyostřené wobbly i přidušené bassy. Ke konci se samozřejmě přitvrzovalo. Zazněl i aktuální hit Skrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini, který je soundtrackem k snímku Sebevražedný oddíl.

Že přijel Skrillex bavit davy, dal najevo bootlegem eurotrance klasiky Alice Deejay – Better Off Alone. Všichni přítomní ho znali a po jeho odpálení pařili a zpívali ho. Konec patřil focení s fanoušky, posílání srdíček, mávání českou vlajku a hitu Skrillex ft. Sirah – Bangarang. Skrillex je showman a své pověsti dostál i v Praze.

Digitt ( 26. srpna 2016 19:50 )

tvl fuj co to je??

baronessa ( 26. srpna 2016 18:08 )

 Nemohli byste to přeložit do srozumitelné češtiny?

Zobrazit celou diskusi